go up


Aleksander Hetland og Ingvild Snildal er de sterkeste medaljekandidatene, og etter seier på nyvinningen 4×50 mixed medley i World-Cup i Stockholm er det spennende å se hvordan mix laget vil klare seg i EM. Ingvild Snildal har eksamen andre dag av EM, og ankommer ikke EM før fredag kveld. Hun går derfor glipp av både mixed-stafetten og øvelsen hun har VM medalje på, 50 meter butterfly. Hun er allikevel en av de sterkeste kandidatene til medalje på 100 meter butterfly. Aleksander Hetland har vi størst forhåpninger til på 50m bryst.
Landslaget fikk en fin start på sesongen med gode resultater i World Cup i Stockholm, både i form at flere medaljer og finaler. Vi ser derfor fram til å komme i gang med EM torsdag!

 

Europamesterskapet i svømming på kortbane 2012 arrangeres 22.-25. november i Chartres, Frankrike. Den norske troppen består av 7 svømmere. Se våre EM-sider for å se den norske troppen, påmeldingstider/øvelser og aktuelle linker. Følg også med på vår Facebook-side. Vi ønsker troppen lykke til!

X