go up

Trener/lederkonferansen 2021

Dato: 27. – 29. august

Sted: Thon Hotel Storo, Oslo

Live stream: Konferansen kan også følges hjemmefra (påmelding kreves).


Årets konferanse planlegges som en fysisk konferanse i Oslo, i tillegg til at konferansen skal streames for de som ønsker å følge med hjemmefra.

Hvis det viser seg at fysisk konferanse ikke er mulig i august pga koronasituasjonen, vil konferansen arrangeres heldigitalt. Vi krysser fingrene for at vi kan møtes!

Trener/lederkonferansen markerer starten på en ny sesong for NSFs klubber og skal gi deltakerne en ekstra «boost» inn i sesongstart. Dette blir ekstra viktig også i år! Trener/lederkonferansen er for ALLE klubber, uavhengig av ambisjonsnivå og størrelse. I tillegg til fellesforedrag har vi Trenerkonferansen for svømming, stup, vannpolo, synkronsvømming, og Lederkonferansen (uavhengig av gren).

Konferansen er en arena for motivasjon og inspirasjon, læring og erfaringsutveksling. Konferansens slagord lyder i år “Her og nå teller”. Med det vil vi legge fokus på at vi må se og gripe de mulighetene som finnes. Dette med tanke på rekruttering og ivaretakelse av barn og ungdom, og for å skape gode idrettsprestasjoner.

I samarbeid med Thon Hotel skal vi gjennomføre konferansen på en forsvarlig måte iht gjeldende retningslinjer. Antall plasser kan bli begrenset så det er førstemann til mølla som gjelder. Du kan også følge konferansen via streaming. Vi håper uansett at du holder av helgen og er med oss på den måten som passer deg best.

Vi håper å kunne gjenta suksessen fra i fjor med hybrid konferanseløsning!

Her kan du se foredrag i opptak fra konferansen i 2020!

Foredrag og foredragsholdere

Her vil vi poste foredrag og foredragsholdere etter hvert som de blir bekreftet. Følg med!

 

SAMULEL MASSIE (FELLES):

Massie ble plutselig mediakjendis da båten Berserk forliste under en ekspedisjon i Antarktis i 2011. Reisen med Berserk startet med en skoletrøtt gutt som av sin mor ble sendt til en folkehøgskole med fokus på friluftsliv. Her fant han tilbake til livsgleden, og turen som endte så tragisk ble samtidig en start på et helt nytt liv for Massie. Med sine foredrag ønsker han å inspirere andre til å leve sine liv 100%. Han snakker mye om psykisk helse og hvordan snu det negative til positive. Vi gleder oss til et motiverende og inspirerende åpningsforedrag!

 

 

LISE KLAVENESS (FELLES):

Klaveness er direktør for toppfotball og landslag i Norges Fortballforbund. Hun har en lang karriere som langslagsspiller og profesjonell fotballspiller bak seg. I løpet av karrieren opplevde hun store oppturer, men også sterk motgang og sviende nederlag. Følelsen av annerledeshet fulgte henne, noe som gjør at hun i dag engasjerer seg for spenninger som oppstår når individualitet skal innpasses i fellesskap. Hun vil dele nyanserte tanker om hva hun opplevde kjennetegner et vinnerlag. Klaveness er også opptatt av at den psykiske delen av idretten og snakker mye med ungdom om motivasjon. Klaveness skal holde avslutningsforedraget på søndagen.

 

 

ANE AAMODT, FRA REDD BARNA (FELLES):

Som funksjonshemmet tenker man at man ikke skal ta så mye plass, ikke være så mye, ikke kreve så mye. Fordommer og manglende kunnskap fra voksne stenger barn med funksjonsnedsettelser ute fra den viktige fritida. Undervurdering, barnsliggjøring og manglende forventninger – dette forteller barn og unge med nedsatt funksjonsevne at de blir møtt med fra voksne når de ønsker å delta i fritidsaktiviteter. Fordommer fra voksne fører til at barn skammer seg, de føler seg i veien og at de ikke passer inn. Ane Aamodt vil snakke om Redd Barnas kampanje #fritidutenfordommer

 

 

KAJA FUNNEMARK, FRA SKADEFRI (SVØMMETRENERE):

Funnemark er fysioterapeut med en mastergrad i idrettsfysioterapi. Hun jobber i SKADEFRI på Senter for Idrettsskadeforskning ved Norges Idrettshøgskole, og også som fysioterapeut ved NIMI på Ullevål Stadion. Funnemark har arbeidet som fysioterapeut for mange ulike idretter, blant annet i eliteserien i håndball, i friidrett og under siste vinter-Ungdoms OL. Selv er hun tidligere tennisspiller. Hun skal holde foredraget “Bedre prestasjon med SKADEFRI”.

Oppvarmingsseminar vil arrangeres digitalt i ukedagene før helgen (ikke fra fredag formiddag på hotellet slik som tidligere).

Disse vil arrangeres via Microsoft Teams eller Zoom og krever egen påmelding.


Mer informasjon og påmelding for oppvarmingsseminar kommer.

Konferansepriser

Enkeltrom med helpensjon fredag-søndag        Kr       3 000
Dobbeltrom med helpensjon fredag-søndag     Kr       2 400
Trippelrom med helpensjon fredag-søndag       Kr       2 200
Dagpakke inkl. lunsj lørdag-søndag                    Kr       1 200
Middag fredag                                                         Kr          400
Middag lørdag                                                          Kr         500

 

Ungdom 18-25 år får 50% rabatt! (Gjelder deltakelse på hotellet, men ikke middag)

Ved påmelding etter fristen (11. august) faktureres 500 kr i tillegg. (Såfremt ledige plasser).

 

Pris for deltakelse via live stream:                      Kr      200

Deltaker får tilsendt mail (til adresse som oppgitt i påmelding) med lenke til landingsside + passord, som gjelder for hele helgen.

 

Betaling for konferansen
Konferanseavgiften faktureres etterskuddsvis. Det sendes en samlefaktura til klubb/krets i etterkant av konferansen.

Påmelding

KLIKK FOR PÅMELDING

Påmeldingen gjelder for både fysisk og digital konferanse.

Frist for påmelding til konferanse på hotellet: 11. august, såfremt ledige plasser

Det er 18-års aldersgrense for deltakelse på fysisk konferanse på hotellet.
Konferansen er kun åpen for deltakere tilsluttet Svømmeforbundets medlemsklubber.

Tid/Sted:

  • Konferansen åpner fredag 27. august kl. 17.30 og avsluttes søndag 29. august kl. 14.00
  • Thon Hotel Storo, Oslo: Vitaminveien 23, 0485 Oslo

Ankomst:

  • 450 m til flybuss (140 kr for deltakere som overnatter på hotellet)
  • 450 m til trikk
  • 500 m til t-bane
  • 1 km til Grefsen togstasjon (Gjøvikbanen)

Spørsmål: 

Ingrid Lægreid

E-post: IngridEikestol.Laegreid@svomming.no

Tlf 482 77 364

Detaljert program vil bli vedlagt.

X