go up

Vellykket Synkronhelg 2017!

Den tredje Synkronhelga 2017 ble arrangert på Ankerskogen på Hamar 10.-12. Februar 2017.

Det var rekordpåmelding, med 46 utøvere, 12 trenere og 13 foreldre som hjalp til, fra hele fire klubber! Både Asker Synkron, Oslo Synkron, Trondhjems svømme- & livredningsklub, og ny oppstartede Aalesund Svømme- og livredningsklubb sin synkrongruppe var med.

Dette er bra for Norsk Synkron sin fremtid!

Det var en helg tettpakket med mye spennende og lærerikt program. Det synkronspesifikke fokuset i basseng var grunnleggende synkronstillinger, koreografi med musikk, stjerneinnhold, FINA figurer, rutineelementer og musikksvømming. De hadde også besøk av to flinke svømmetrenere fra Hamar IL Svømming, som gikk igjennom bryst og butterflyteknikk. På land var det fokus på grunnstillinger, mønster og koreografi og land drill. I tillegg var det en egen balletpedagog som hadde enkel ballet trening, og de hadde en egen økt med mental trening.

Det var også mye sosialt samvær, quiz og leker på tvers av klubbene.

Norsk Synkronsvømming er i vekst, og flere klubber starter opp med synkron.

Synkronhelga er en ypperlig mulighet for alle klubbene og utøverne til å møtes og bli kjent, og for trenere til å utveksle kunnskap og erfaringer.

 

Fremover er det mye som skjer for utviklingen videre i synkron. Det skal utviklet eget instruktørkurs for de som skal være instruktører i Norges Synkronskole, det skal utvikles dommerkurs, og flere uapproberte og approberte konkurranser kommer i løpet av året.

Vi gleder oss til neste års Synkronhelg, og håper enda flere klubber er med da! 🙂

#synkronhelga17

#norsksynkron

 

Ønsker din klubb å begynne med Norges Synkronskole? Les mer her.

X