go up

Synkronhelga er en trenings og komsetansesamling for alle synkronklubbene i Norge, samt for klubber som ønsker å begynne med synkronsvømming. Synkronhelga har fokus på kompetanseheving i klubb, felleskap og sportslig glede for utøvere. Innbydelse og påmelding til Synkronhelga 2016 er klar!
Synkronhelga 2016 er åpent for alle utøvere, trenere, dommere og foreldre i norsk Synkronsvømming, eller de som er interessert i synkronsvømming. For å delta må man være medlem i en klubb tilknyttet Norges Svømmeforbund. Det vil være fokus på at det skal være en sosial samling, med fokus på glede, utvikling og mestring.

Program for Synkronhelga 2016 finner du nederst på siden.

Når: 4.-6. mars 2016. Samlingen begynner kl. 17.00 fredag, og er ferdig ca. kl. 18.00 på søndag.

 

Hvor: Ankerskogen Svømmehall på Hamar. Link til svømmehallen.

 

Reise: Deltagere/klubb må selv ordne reise til og fra Hamar.

 

Overnatting: Skjer i tennishall og grupperom i samme bygning som svømmehallen. Deltagere må selv ta med madrass og sovepose o.l.

Invitasjon synkronhelga 2016

I invitasjonen finner du mer informasjon om priser og program for Synkronhelga 2016. Den finner du nederst på siden.

Program

Mer utfyllende program kommer så snart det er klart.

Utøvere

For utøvere blir det fokus på fleksibilitet, turn, landtrening, musikksvømming, landdrill og muligheter for stjernetest.

Trenere

For trenere vil det også være fokus på det samme som hos utøveren, men fra et trenerperspektiv, og på hvordan utvikle seg som synkrontrener.

Dommere

Det blir et eget dommerkurs for de som ønsker å bli kretsdommer i synkronsvømming. Her kan alle som ønsker å lære mer om synkronsvømming, og det å bli dommer være med. Du må ikke ha bakgrunn fra synkronsvømming for å bli dommer.

Foreldre

Foreldre som ønsker å være med har mulighet til det. Vi oppfordrer også foreldre til å ta dommerkurset. For utøvere på 10 år og yngre ønsker vi at har med seg en foresatt. Foreldre kan følge utøverens program, og se på hva de gjør. Vi ønsker også at foreldre hjelper til med å lage frokost, passe på utøvere og lignende.

Påmelding

Påmeldingen til Synkronhelga 2016 er nå avsluttet.

Ta kontakt med cathrine@svomming.no, hvis du har spørsmål ang. påmelding.

Påmeldingsfrist: 9. februar 2016

Påmeldte Synkronhelga

 

Facebook: 

Lik Norsk Synkronsvømming på facebook.

 

Spørsmål?

Ved spørsmål ta kontakt med NSF administrasjon ved Cathrine Aa Dalen, cathrine@svomming.no

X