go up
NSF open water panorama

Open Water instruktørkurs

Det er snart sommer, og Open Water sesong! Hva med å tilby kurs i Open Water svømming i klubben? Dere må gjerne starte allerede nå med innendørs kurs i crawlteknikk, og så ha kurs ute når det er varmere. Open Water er mye likt innendørssvømming, men det er mye flere krav til sikkerhet, og også noen andre teknikker som navigering og drafting. Send deres trenere på instruktørkurs i Open Water, så er treneren trygg i sin rolle, og kan mye mer om sikkerhet.

Det blir arrangert Open Water Wet Card Instruktørkurs på Sognsvann i Oslo lørdag 20. mai 2017. 

Hva er Wet Card kurs?Wetcard-Original1

Open Water ”Wet Card” er et ferdighetsmerke for utøvere av Open Water svømming. Det vil også være nyttig for trenere og andre som vil lære mer om Open Water svømming å ta dette merket. Når klubben holder Open Water kurs, kan man ta Wet Card merket. Da må kurset også inneholde en teoridel, en innendørs svømmetest og en utendørs svømmetest. Klubber kan selv velge hvordan de organiserer og tilbyr sitt Wet Card kurs, så lenge utøverne får prøve seg på kompetansemålene til slutt i kurset. Les mer om Wet Card kurs her.

Hva er Open Water Wet Card Instruktørkurs?

Open Water Wet Card Instruktørkurs er for de som ønsker å holde Open Water kurs eller Wet Card kurs i sin klubb, eller ønsker å lære mer om Open Water svømming. Les mer her om instruktørkurset.

Hvem kan delta?

Trenere som har gjennomført del 1, 2, 3 og 4 i Trener 1 svømming, og er ferdig eller i gang med praksis kan delta. Man kan delta fra fylte 18 år, og må ha godkjent livredningsprøve. Deltagerne må ha eget utstyr for å kunne delta. Dette er våtdrakt og signalfarget badehette.

Les mer her om når det arrangeres del 3 og 4 i Trener 1 svømming våren 2017.

Hvor og når?

Kurset består av teoridel og praktisk utesvømmingsdel. Teoridelen gjennomføres på Olympiatoppen på Sognsvann, og utesvømmingen blir gjennomført i Sognsvann som ligger like ved. Med forbehold om at vannet er varmt nok. 

Kursdagen er lørdag 20.mai kl. 10.00-17.00.

Pris per deltager: 850,-

Klubben blir fakturert i etterkant av kurset.

Påmelding:

Via MinIdrett

Spørsmål?

Ta kontakt med Cathrine Aa Dalen, cathrine@svomming.no

X