go up

Minipoloturnering på Vika Cup

Helgen 10.-12. juni gikk Vika Cup av stabelen for både seniorer og minipolospillere. Dette skulle egentlig vært et offisielt NM, men på grunn av manglende deltakelse fra andre lag, tok Vika isteden initiativ til å gjennomføre både Vika Cup for seniorer, samt den andre minipoloturneringen for spillere i Norge, 12 år eller yngre.

Til tross for kort varsel stilte 3 lag til start i minipoloturneringen: OI, LRK og Vika. I tillegg deltok spillere fra Nordby og Sørumsand. Nivået hadde allerede blitt enda bedre på de yngre spillerne. Det ble utøvet masse godt spill, spilleglede og godt humør blant spillere og tilskuere. Vi gleder oss til å følge med på disse, og ytterligere spillere til neste års sesong.

Samtidig som minipoloturneringen gikk lørdag formiddag, pågikk også senior cupen. Her var det 5 lag som klarte å stille; Vika stilte med 2 lag, Stavanger, Namsos og «Lambertseter Oldboys». I gruppespillet, stakk Vika 1 av med alle seire, mens de 4 andre lagene hadde svært jevne og tette kamper, hvor det viste seg i siste kamp mot Vika 2, at Lambertseter tok seg til finale. Det var for øvrig 3 lag, hvor kun målforskjell skilte lagene.

I bronsefinalen var det lenge jevnspilt, men mot slutten klarte Namsos å stikke litt ifra, noe de også holdt unna helt til kampslutt. Vika 1 vant finalen 20-8 mot Lambertseter.

Vika gjorde en god jobb og leverte på mesterlig vis 2 turneringer på en helg. VannpoloUtvalget vil takke for en flott sesong, og satser på at flere fra de yngre rekker kommer til i den kommende sesongen.

 

 

X