go up

Instruktørkurs Wet Card – Open Water – 5. juni

Wetcard-OriginalDet blir arrangert Instruktørkurs Wet Card – Open Water på Fet utenfor Oslo søndag 5. juni.

Hva er Wet Card kurs?

Open Water ”Wet Card” er et kurs for utøvere av Open Water svømming. Det vil også være nyttig for trenere og andre som vil lære mer om Open Water svømming. Selve Wet Card kurset inneholder en teoridel, en innendørs svømmetest og en utendørs svømmetest. Klubber kan selv velge hvordan de organiserer og tilbyr sitt Wet Card kurs, så lenge utøverne får prøve seg på kompetansemålene til slutt i kurset. Les mer om Wet Card kurs her.

Hva er Instruktørkurs Wet Card?

Instruktørkurs Wet Card er for de som ønsker å holde Wet Card kurs i sin klubb. Du bør ha interesse for Open Water svømming, og ønsker å lære bort dette til andre i din klubb. Les mer her.

Hvem kan delta?

Aktivitetsledere, instruktører, og trenere med godkjent Trener 1 svømming utdanning som ønsker å bli instruktør Wet Card. Man kan delta fra det året man fyller 18 år, og må ha godkjent livredningsprøve. Deltagerne må ha eget utstyr for å kunne delta. Dette er våtdrakt og signalfarget badehette.

Hvor og når?

Kurset består av teoridel og praktisk utesvømmingsdel. Teoridelen gjennomføres på Dalen skole, Kinnveien 56, 1903 Gan. Utesvømmingen blir gjennomført i et nærliggende vann. Med forbehold om at vannet er varmt nok.

Kursdagen er søndag 5. juni 2016 fra kl. 11.00-17.00.

Pris per deltager: 500,-

Klubben blir fakturert i etterkant av kurset.

Påmelding:

Via MinIdrett

Spørsmål?

Ta kontakt med Cathrine Aa Dalen, cathrine@svomming.no

 

NSF open water panorama

X