go up

Zeekit skaper god flyt

Hva har norsk svømming og et teknologiselskap som utvikler IT-systemer innen posisjonering og digitale verktøy for bedrifter til felles? Svaret er enkelt, kjærligheten til svømming og et felles verdisett med samfunnsansvar som hovedfokus. De siste tre årene har nettopp dette vært kjernen i samarbeidet mellom NSF og vår hovedsponsor Zeekit.

– Norges Svømmeforbund er både stolt og glad for avtalen med Zeekit. Dette har utviklet seg til ett veldig godt samarbeid som er basert på gjensidig respekt og tillit. Zeekit har vært med å støtte under NSFs visjon om å skape vannvittig idrettsglede i våre organisasjon gjennom denne avtalen, sier generalsekretær i Norges Svømmeforbund Bjørn Soleng.

Vi inngikk samarbeid med NSF i 2020 av flere grunner. Ikke minst fordi vi i Zeekit er opptatt av å gi tilbake til idretten og de unge, sier gründer av Zeekit, Per-Arne Ellefsen.

Landslagssjef Petter Løvberg, gründer av Zeekit Per-Arne Ellefsen, generalsekretær i NSF Bjørn Soleng. Foto: Zeekit

Landslagssjef Petter Løvberg, gründer av Zeekit Per-Arne Ellefsen, generalsekretær i NSF Bjørn Soleng. Foto: Zeekit

God flyt

Zeekits motto er «god flyt», for som de sier, «god flyt kommer i mange former, ikke bare i svømmehallen, men også på arbeidsplassen». God flyt er det Zeekit leverer til kundene sine via digitale løsninger, og som hovedsponsor i NSF er Zeekit også med på å levere god flyt til NSF for både elite og bredde. Midlene fra sponsoratet bidrar til utvikling av forbundet, svømmelandslaget og arbeid med unge talenter.

NSF bygger på gode verdier og samfunnsansvar, og det støtter vi. Svømming er en viktig ferdighet for alle å ha på et basisnivå, og vi vil gjerne bidra til å gjøre dette mulig. Samtidig ser vi på elitenivå at de norske svømmerne leverer gode resultater til tross for at sporten får svært lite oppmerksomhet i Norge sammenlignet med andre idretter. Hvis vi kan være med å fremme idretten og forbundet gjør vi det, sier Per-Arne Ellefsen.

Alle fortjener å bli sett

Zeekits engasjement i svømming er ikke tilfeldig til tross for at bedriftens kjernevirksomhet ligger langt fra bassenget. Per-Arne Ellefsen vokste opp med svømming og en familie som var svært engasjert i det lokale svømmemiljøet. Dette engasjementet har fortsatt og Zeekit er i dag hovedsponsor i Ås IL, og selskapet gir navn til Zeekit Landsdel Årsklassemønstring (LÅMØ) og Zeekit Årsklassemesterskap (ÅM).

– Det er viktig for oss å stå bak idretten på alle nivåer, derfor er vi involvert i klubber, landsdekkende ungdomskonkurranser og på elitenivå. Vi er opptatt av å bidra til å skape en idrett og et miljø hvor det er rom for utvikling for alle utøvere, uansett nivå. Læringen og erfaringen utøverne får i idretten kommer oss også i næringslivet til gode, sier Per-Arne.

Jeg nøler sjelden med å ta en idrettsutøver på jobbintervju hvis vi har en ledig stilling. Dette skyldes oppveksten de har hatt gjennom idretten, fordi utøverne kommer med en robusthet, samarbeidsevne og vilje til å jobbe seg gjennom utfordringer, som ikke alle har. Hvis vi kan bidra til å skape disse miljøene, har vi gjort jobben vår, avslutter Per-Arne Ellefsen og slår fast at det er viktig å engasjere seg når man har noe å tilby, uansett om det er ressurser, tid eller kompetanse.

Hvem er Zeekit?

Zeekit er en ledende aktør innen digitale B2B-løsninger for selskaper med folk i ute felt. De utvikler og leverer teknologi for selskaper med medarbeidere på jobb ute, for bransjer der leverandør og oppdragsgiver har tett kontakt. Det kan være transport, drift og vedlikehold, facility management eller entreprenører. Zeekits løsninger skal bidra til at jobben gjøres trygt og effektivt ute, og at kommunikasjonen oppleves sømløs med de som jobber inne.

Zeekit leverer til store og små selskap, større riksdekkende entreprenører, statlige, fylkeskommunale og kommunale virksomheter i Norge og Sverige. Zeekits hovedkontor er på Rosenholm Campus i Mastemyr utenfor Oslo. De har også et datterselskap i Gøteborg og på Sri Lanka.

X