go up

Oppdatert – Parasamlinger svømming 2021

Som erstatning for Åpen parasamling i november, ble det satt opp ny samling i Oslo 19.-20. februar.

Med bakgrunn i smittesituasjonen som er nå, vil det være mye usikkerhet framover. Det blir derfor ikke  fysisk samling, men en digital variant også denne gangen – lørdag 20. februar. Samlingen er for både utøvere og trenere.

Vi jobber også med en samling helgen etter påske, 9.-11. april. Vår årlige Åpen Parasamling er satt opp 26.-28. november. Dette er samlinger for alle parasvømmere syn,- hørsels- og bevegelseshemming, fra 12 år og oppover. Sett av datoer, så kommer mer informasjon etter hvert.

Åpen parasamling er et tilbud til alle nye og etablerte parasvømmere med syn,- hørsels- og bevegelseshemming, fra 12 år og oppover. Gjennom samlingen er det økter i vann og på land og en får mulighet for god oppfølging fra etablerte trenere. Utøver skal med seg sin klubbtrener, slik at trene videre på det en har lært i egen klubb. Målet med samlingen er at utøvere og trenere skal bli bedre kjent med svømming som idrett og hvilke muligheter som finnes, uavhengig av hvilke ambisjoner en har.

Alle samlinger i 2021 vil være på Olympiatoppen i Oslo. Så må vi håpe på at samlinger blir mulig å gjennomføre som planlagt!.

X