go up

Erfaringsutveksling, inspirasjon og motivasjon på Kompetansehelga 2019!

260 deltakere fra 93 klubber var påmeldt Kompetansehelga 2019. På tross av flystreik denne helgen hadde konferansen likevel sterkt oppmøte. Allerede fredag ettermiddag startet flere deltakere helgen med kurs i tryggivann.no, samtidig som Forbundstinget 2019 ble arrangert i forbindelse med helgen.

Lørdag formiddag var alle deltakere samlet til felles foredrag med tema som er relevante for alle roller i klubben. Tema for dagen var motivasjonskvalitet og motivasjonsmiljøer, samt verdibasert ledelse. Foredragsholderne formidlet tema på en konkret og tydelig måte, og fremhevet motivasjon som et svært viktig moment for prestasjon, idrettsglede og for å forhindre frafall. Samsvar mellom verdier og handling er også avgjørende for klubbens suksess.

Søndag var deltakerne fordelt på ulike forum, hvor de fulgte programmet for sin rolle i klubb. Til slutt fikk vi en god og fin oppsummering av deltakere fra hvert forum til felles avslutning.

Konferansen viser at vi har svært engasjerte og dyktige mennesker som står på innenfor idrettene våre. Vi håper deltakerne fikk godt utbytte av helgen og at tanker og ideer kan tas i bruk hjemme i klubben! Vi takker for en flott helg, og håper vi sees igjen neste år!

Presentasjoner fra helgen finner du her.

 

Psst… påmelding til Trener/lederkonferansen 2019 er nå åpen! 😉

X