go up

Delta på ASCA World Clinic 2024?

Verdens største trenerkonferanse for svømmetrenere arrangeres i Orlando (Florida) 4.-7. september 2024. ASCA World Clinic arrangeres årlig med opp mot 1500 deltakere, og mange norske trenere har deltatt opp gjennom årene.

Årets konferanse, som kommer etter OL, har mange interessante forelesere på planen. F.eks Todd DeSorbo som er en av USAs hovedtrenere i årets OL-tropp. Abi Liu, som var VM-trener for USA. Jan Olbrecht, fysiolog, og kjent for boken «The science of winning”. Gledelig også at Deniz Hekmati, som er dryland trener for Lambertseter SK, er en av foreleserne på konferansen.

NSF kommer til å være representert, og vi håper at en del norske trenere ønsker å koble seg på.

Denne gangen blir det dessverre ikke bestilt gruppereise i regi av NSF, da kostnaden er høyere enn vanlig billettpris. Deltakere må bestille reise på egenhånd. NSF-trenere reiser mandag 2/9, med retur søndag 8/9.

Konferansen er på Rosen Centre Hotel, hvor de har en avtalepris på USD 139,- +tax pr natt. Det er lurt å bestille sammen med en annen, slik at dere kan dele på hotellkostnaden.

Konferanseavgiften øker utover våren/sommeren. Frem til 1. april er den på USD 380,-. 2.april – 15.mai er den på USD 425,-. Deretter øker den gradvis frem til konferansestart. I tillegg må alle ikke-medlemmer betale for ett års medlemskap, USD 109,-.

NSF vil invitere norske deltakere til to Masterclass-økter. Tirsdag 3/9 og onsdag 4/9 på dagtid. Masterclass-øktene gir ytterligere kompetanseheving i tillegg til selve konferansen, og vi kommer tilbake til program for dette til de som melder seg på.

Til årets konferanse støtter NSF hver trener med kr 3000,- (støtten utbetales til klubb etter konferansen).

Hva må du gjøre for å delta på World Clinic?

  • Melde deg på konferansen
  • Bestille hotellrom (gjerne sammen med en annen for å dele på kostnad)
  • Bestille fly (2/9 hvis du ønsker å delta på NSF Masterclass tirsdag-onsdag)
  • Registrere deg i dette skjemaet slik at vi har oversikt over hvilke norske trenere som reiser, og kan informere om felles-program

Lenke til konferansesiden: https://www.ascaworldclinic.com

Har du spørsmål? Kontakt Tore de Faveri, tore@svomming.no

X