go up

Landsstevnet 2019

  • 23-24. mars
  • I Holmen Svømmehall
  • Asker Svømmeklubb er arrangør
  • Totalt 76 deltakere fra 22 klubber var med 
  • Resultater fra stevnet er lagt ut på Livetiming
  • Se bilder fra Landsstevnet, tatt av fotograf Morten Jørgensen – Landsstevnet-2019

 

Om Landsstevnet
På Landsstevnet det i klasse S14 (klassen for utviklingshemmede). For å gjøre det mer rettferdig for deltakerne, deles denne klassen igjen inn i 4 klasser, ut fra hvor fort en har svømt tidligere.

  • Klasse CA er en rekruttklasse for de som ikke har svømt så mye før, ikke vet hvor fort de svømmer – og/eller ikke er kjent med NSFs regler for svømming. Det er dommere til stede for å rettlede utøverne, men det er ingen dømming!
  • Klassene CB-CC-CDer approberte klasser. Det vil si at dommere dømmer ut fra NSFs gjeldende svømmeregler. Dette er klasser for de som har svømt og deltatt på stevne tidligere og er kjent med svømmereglene. Ved påmelding må en oppgi påmeldingstid – og ut fra påmeldingstiden blir en plassert i rett klasse. Se oppsett for hvilke tider som gir hvilke klasser lenger i innbydelsen. Det er tid oppnådd på approbert stevne mellom 6. mars 2018 og 5. mars 2019 som skal oppgis. Har man ikke svømt øvelsen på approbert stevne i denne perioden kan man bruke tid fra trening eller stipulere tid.

Om deltakelse
Stevnet er åpent for alle utøvere i klasse S14. Utøveren må ikke være medlem av en svømmeklubb tilsluttet NSF for å kunne delta på stevnet, men de som ikke er medlemmer av svømmeklubb (og da ikke har gyldig lisens), vil ikke være forsikret.

Alle som svømmer i de approberte klassene CB, CC, CD må ha gyldig klassifisering i klasse S14, slik at de er registrert i rett klasse. En klassifiering innebærer kun en dokumentasjon av diagnosen og dette må være ordnet minimum 2 uker før Landsstevnet.
For mer informasjon, ta kontakt med Kristin Homb i Norges Svømmeforbund, kristin@svømming.no.

Foredrag med Helge Gudmundsen
Lørdag 23. mars er det foredrag kl 1000 i Holmen svømmehall Vi har vært så heldige å få med oss Helge Gudmundsen! Helge har gjennom en årrekke jobbet for og med mennesker med utviklingshemming. Hans hjerte banker for Flatåsen IL og deres fotballag for utviklingshemmede, Flatås Lions.
Helge vil dele av sin mangeårige erfaring med oss – om livsglede, prestasjoner, om nederlag – og ikke minst om gleden ved å lykkes. Vi gleder oss til å ta i mot Helge!

Les mer om Helge Gudmundsen på www.gudmundseninspirasjon.com 

Kontaktpersoner Landsstevnet 2019
– Stevneleder – Morten Tronstad / morten@ttm.no
– Teknisk leder – Bjarne Stavnes / bjarne.stavnes@gmail.com
– Stevnekontor – Kari S. Mørk / kari@askersvom.no
– Påmelding – Torbjørn Sund / stevne@askersvom.no
– Pressekontakt – Ingvild Eknes /kurs@askersvom.no

– Norges Svømmeforbund, Kristin Homb / kristin@svomming.no

Landsstevnet har egen side på Facebook

X