go up

Vannpolohelga 2017 – morsom samling på Hamar!

Helgen 28.-30. April ble den aller første Vannpolohelga arrangert på
Ankerskogen på Hamar!
 
Målet med helgen var å skape en utviklende, sosial og inspirerende treningssamling for alle juniorspillere i Norge. Og å sette på fokus på god vannpolotrening, og at vi sammen skal utvikle juniorsiden i Norsk Vannpolo. 33 utøvere, 8 trenere og 9 foreldre fra LRK Vannpolo, Nordby Vannpolo, Vika IF Vannpolo og Namsos Vannpoloklubb var samlet på Hamar.
Det var et tettpakket program på land og i vann. I vann var det mye vannpoloteknisk, og taktikktrening, der de øvde på grunnøvelser i vann, taktikk og ikke minst mestring med nye ting de prøvde. På land hadde de mye fokus på basistrening, og leker utendørs.
 
Utøverne hadde besøk av Sunn Idrett, som fortalte om sunt kosthold for ungdom som trener mye, som var veldig interessant og lærerikt for både utøvere, trenere og foreldre.
Mellom treningene på lørdag, var det en økt med gruppeoppgaver rundt Fair play, og hva de mente Fair play skal være.På kvelden var det tid for sosialt, med Kahoot, historier, lek og moro på tvers av klubbene. Alt i alt en sosial, morsom og utviklende helg, og vi satser på at det blir enda flere utøvere neste år.
X