go up

Seriemestere vannpolo 2015-2016

I helgen ble siste seriehelg i vannpolo spilt i Stavanger svømmehall.

Vika ble nå for femte år på rad norske seriemestre i vannpolo. Med ti seire av ti mulige, og med en målforskjell på nesten 200 plussmål, så viste de nok en gang at de er suverent best i Norge. På en klar andre plass kom Stavanger, med åtte seire gjennom sesongen. Stavanger viste nå under siste seriehelg på hjemmebane at de hadde et godt og rutinert lag. Mot serievinner Vika spilte de en jevn kamp. Det sto 4-4 midtveis, men så dro Vika litt fra i tredje periode og til slutt endte kampen 13-9, med seier til Vika. Namsos kom på tredje plass. Dette er også bra med tanke på at flesteparten av spillerne enda er juniorer.

Kragerø bet også godt i fra seg under årets serie, og kom på fjerdeplass. De har vist framgang, og har i tillegg fått en større spillerstall. Et meget ungt Lørenskog lag, kun bestående av spillere under 18 år, kom på femteplass. På sjette plass kom Nordby, som under siste seriehelg viste oppløftende takter, og spilte blant annet jevnt mot Namsos-laget hvor de tapte kun med tre mål.

 

Her er noen bilder av premieutdelingen! Stor takk for Stavanger vannpolo klubb som arrangerte siste seriehelg i sesongen!

 

X