go up

Mer enn bare kompetansepåfyll

Kompetansehelga skal gi faglig påfyll til ulike roller i klubb, men ikke minst er dette en viktig møteplass for NSFs klubber. I helgen som var deltok 230 deltakere fra 64 ulike klubber fra hele landet. Engasjerte og dyktige mennesker fra alle NSFs grener var representerte! Det var også hyggelig å se at mange deltok for første gang.

Det er alltid interessant å høre hvordan andre klubber jobber og har sine fokusområder. Konferansen hadde en flott start med klubbpresentasjon fra Oslo Stupeklubb ved Filip Devor og Gaute Birkeland Kjellsen. Foredraget var til stor inspirasjon for deltakerne.

Erfaringsutvekslinger på tvers av klubber er gull verdt!

Konferansen har stort fokus på erfarings- og kunnskapsdeling. I et rom med mange mennesker som brenner for idretten og har liknende klubbhverdag, er det ikke vanskelig å komme i kontakt. Deltakere som kom alene fra sin klubb fant seg raskt til rette. Vi har tro på at alle har noe å lære av hverandre, på tvers av både små og store klubber, fra alle landsdeler. Erlend Gitsø var en av foredragsholderne som utfordret både trenere og klubbledere i diskusjoner, her med tema innenfor hans fagfelt – coaching.

 

Viktige og aktuelle tema

Vi forsøker hvert år å finne tema som er aktuelle og som deltakere etterspør. Egil Galaaen Gjølme var en av dem som bidro sterkt i forumet for Svømmeskoleansvarlige og hovedinstruktører på tema innenfor drukningsforebygging.

Godt engasjement blant svømmeskoleansvarlige og hovedinstruktører.

Mia Authen fra Sunn Idrett med kurset “Kommunikasjon rundt mat, kropp og vekt”. 

God steming gjennom hele helgen!

Det var god stemning gjennom hele helgen med både faglig og ikke-faglige samtaler. Det var også lagt opp til at deltakerne kunne samles til trening. Mange fikk testet sine motoriske ferdigheter med landslagstrener i stup, Espen Bergslien.

 

Fornøyde deltakere

Etter oppsummering å dømme (med en deltaker fra hvert av forumene ) har deltakerne hatt en flott og lærerik helg!

Lesia Bubnova (på bilder under) fra Oslo Idrettslag synes det var fint å kunne oppdatere seg på de nye reglene som nå gjelder i artistisk svømming.

Representanter fra Rana Svømmeklubb var blant dem som måtte ha et bilde foran NSFs pressevegg før avreise.

 

Vi håper deltakerne har fått godt utbytte av helgen og tar med seg ny inspirasjon inn i sin klubbhverdag. Vi gleder oss allerede til vår neste konferanse, Trener/lederkonferansen 25.-27. august i Lillestrøm.

X