go up
NSF trening i gruppe

Lederkurs for ungdom 2020/2021– kurs fulltegnet

Er du mellom 15 og 19 år og har eller ønsker å ha oppgaver i klubben (styreverv, utvalg etc.)? Eller kanskje ønsker du å videreutvikle deg selv som instruktør, trener eller dommer? Da er Lederkurs for ungdom noe for deg!

Kurset er dessverre fulltegnet. Send mail til Ingrid Lægreid hvis du ønsker å stå på venteliste.

Norges Svømmeforbund arrangerer ett kurs i året, og har nå gleden av å invitere til første samling på ny kursrunde med oppstart helgen 20. – 22. november. (Påmeldingsfrist: 4. november – såfremt ledige plasser)

Kurset skal gi deg verktøy og den kompetansen du trenger for å løse ulike oppgaver og være en ressursperson i din klubb.

Lederkurs for ungdom har som mål å forberede ungdom til ulike lederroller i klubbarbeidet i norsk idrett. Gjennom kurset utvikler du deg i lederrollen, lærer arbeidsverktøy og teknikker, får ny inspirasjon og knytter nye kontakter. Ved avsluttet kurs vil deltakeren få utdelt kursbevis fra NSF.

Gå ikke glipp av en enestående mulighet for egen utvikling, nettverksbygging og mye moro! Kurset har 20 plasser, så «første kvinne/mann til mølla».

I samarbeid med Thon Hotel skal vi gjennomføre samlingene på en forsvarlig måte iht gjeldende retningslinjer. Klikk for å se informasjon fra Thon. NSF forholder seg til
helsemyndighetene og tar forbehold om endringer. Hvis det blir nødvendig vil kurset avlyses og arrangeres på et senere tidspunkt.

Klikk for påmelding og mer info:

Bilde fra kull 2019/2020.

Se video for å høre hva kursdeltakerne synes om kurset:

X