go up

Snart påmeldingsfrist til Lederkurs for ungdom!

Og her vil du som deltaker møte våre to, dyktige kurslærere. De er overbeviste om at klubbene har mye å tjene ved å satse på ungdom som ressurs. 

Gunnhild Grande Pedersen (31), og Sverre Arnaberg Fredriksen (39) er våre kurslærere for Lederkurs for ungdom. Begge har mange års erfaring med barne- og ungdomsidrett og som kurslærere for idrettsungdom. Årets lederkurs blir det fjerde lederkurset de holder sammen i regi av Norges Svømmeforbund (NSF).

 

Gunnhild arbeider som daglig leder i Bodø Svømmeklubb og har lenge vært sterkt engasjert i svømmemiljøet. Hun er også kurslærer, dommer, og klubbveileder for NSF. Hun anbefaler kurset på det varmeste.

 Jeg har selv erfart hvilke dører som kan åpne seg etter dette kurset. Ungdommene vil, de kan og de tør. Vi må bare la de slippe til. De er fremtiden.

Sverre arbeider i Lier kommune hvor han arbeider med idrett og friluftsliv. Tidligere var han daglig leder i Åssiden Idrettsforening i Drammen, og har blant annet bakgrunn som fra triathlon. Han brenner for barne- og ungdomsidrett, og ungt lederskap.

Jeg tror på en fremtid hvor ungdom har stor påvirkning på egen aktivitet i eget idrettslag.

Kurset har oppstart helgen 20.-22. november på Gardermoen.

 

Ser deg snart!

X