go up

Kompetansehelga 2021 SKAL arrangeres!

Norges Svømmeforbunds årlige konferanse skal arrangeres uavhengig av hvordan situasjonen er i april. Derfor håper vi frivillige, engasjerte og ansatte holder av helgen 24.-25. april for kompetansepåfyll, inspirasjon og erfaringsutveksling.

Det er fortsatt stor usikkerhet om vi kan møtes fysisk i Lillestrøm på Thon Hotel Arena. Likevel mener NSF konferansen er et viktig tiltak som bidrar til påfyll og kompetanseheving i våre klubber. Det er behov for å diskutere og dele erfaringer sammen, spesielt i denne tiden. NSF lagt opp til flere alternativer for konferansegjennomføring:

PLAN A: 

NSF planlegger for “hybrid konferanse”: Konferansen skjer sammen med deltakere i Lillestrøm, i tillegg til deltakere som følger med fra live stream. (Slik som Trener/lederkonferansen ble avholdt i fjor høst). Deltakere som følger med hjemmefra får fortsatt mulighet til å diskutere med andre deltakere gjennom gruppediskusjoner og workshops i digitale grupperom.

PLAN B: 

Hvis fysisk konferanse ikke er mulig, vil konferansen foregå “hel-digitalt”. Dette vil informeres om en måned i forveien hvis situasjonen fortsatt er usikker på dette tidspunktet. Hvis det åpnes for arrangering en måned i forveien, men likevel snu rett i forkant av konferansen, vil naturlig nok fysisk arrangement avlyses og foregå digitalt i stedet.

“TJUVSTART” av Kompetansehelga 2021

I tradisjon tro vil vi fortsatt arrangere enkeltkurs i forkant. Denne gangen vil de foregå digitalt i ukedagene før konferansen.

BESØK KONFERANSESIDEN FOR MER INFORMASJON.

X