go up

Invitasjon til Åpen Parasamling svømming (tidligere Åpen samling)

Norges Svømmeforbund inviterer til Parasamling svømming (tidligere Åpen samling) i Oslo 24.-26. november. Samlingen er en møteplass der nye, etablerte og våre beste svømmere møtes til felles trening, læring og inspirasjon. Samlingen er for utøvere med syn, – hørsels, – og bevegelseshemning. Alle svømmere må ha med sin trener, slik at også hun/han kan ta med kunnskap tilbake til klubben. Aldersgrense for å være med er 12 år.

Med en slik felles samling håper vi å kunne bidra til økt kunnskap om svømming og trening, men også inspirere og motivere for videre svømmetrening. Vi oppfordrer også utøvere og trenere til knytte kontakter og utveksle erfaringer i løpet av samlingen. Kanskje kan utøvere og trenere avtale felles stevner å være med på – eller der det er praktisk mulig kan klubber avtale noen felles treninger.

Samlingen har base på Olympiatoppen. Her er det overnatting, mat og basistrening. Svømmetreningen blir på Athletica Domus eller Norges Idrettshøgskole.

Landslagstrener Morten Eklund leder samlingen. Han har med seg Geir Thorstensen, trener for vår unge lovende utøvere, og Stian Rosnes, fysioterapeut på landslaget.

Klassifisering
Det blir klassifisering på samlingen. De som trenger klassifisering, må så snart som mulig og veldig gjerne før 10. oktober gi beskjed om dette.

 

 

Kontaktperson: Kristin Homb – kristin@svomming.no / 907 48 548

X