go up

Digital parasamling 28. november

OPPDATERT

På grunn av liten respons, blir det kun en basistrening – kl 1000 med Sarah Louise Rung og Fredrik Solberg.

Det ble ingen tradisjonell Åpen Parasamling i år – derfor møtes vi på nett!

Lørdag 28. november blir det baisistrening for utøvere og et opplegg for trenere der vi tar for oss trenerrollen. Trenere er også velkommen til å være med på basistrening.

Program for samlingen

  • Kl 1000 – Basistrening med Sarah Louise Rung og Fredrik Solberg. Treningen er tilrettelagt BÅDE FOR for de som sitter i rullestol gående. Trenere må gjerne være med. 
  • AVLYST – Kl 1130 – Samling for trenere der trenerrollen er tema. Ledes av landslagstrener Morten Eklund og Lotte Stang Aune. Lotte tar Mastergrad i idrettspsykologi og coaching på NIH. har vært tett på vår UPPI-gruppe fra oppstarten i 2019.
  • AVLYST – Kl 1300 – Basistrening med Lene Puntervold fra Olympiatoppen. Denne er mer tilrettelagt for stående, men det er selvfølgelig mulig for andre å være med. Også trenere. ¨

Øktene skal være enkle, men med effektive øvelser der du kun trenger en matte og en treningsstrikk for å være med. Trenere er også velkommen til å være med her.
Lene fra Olympiatoppen har følgende anbefalinger for økten:
Du trenger kun strikk, matte (om de har) og en dørkarm/sofabein de kan feste strikken i. Vær løsningsorientert med tanke på tilpasninger av øvelsene.
Strikk – her er anbefalingen en gul, rund lett strikk, som denne fra Klubben. 

Både basistrening og trenersamling vil foregå via Teams, så de som vil være med, må melde seg på med e-postadresse.

Påmelding innen 24. november gjør du via denne lenken.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Kristin Homb, kristin@svomming.no

X