go up

Tilbud Hotell til VM Masters Budapest

 Hei gode svømmevenner av OI!

Hotell plasser til VM Masters i Budapest i perioden 14-19 august og hotell er forhåndsbooket med prioritet for alle OI Master svømmere. Vi har imidlertid  tatt godt i og har booket 25 rom fordelt på 20 dobbeltrom og 5 single.  OI kommer ikke til å legge beslag på mere enn maks ½ av rommene slik det ser ut per dags dato og vi kan derfor tilby de som ikke allerede har booket hotell men skal til VM, å slå seg sammen med oss.

 Det er lite å tjene prismessig på enkelt rom (114 Euro per natt) i forhold til å bo 2 på rommet for 122 Euro. Frokost er inkludert i prisen. Hotellet  er besiktiget av Arve, har meget god standard og tilbyr alle faciliteter.

Hotellet er NH Budapest City med www.nh-hotels.com (+skriv inn Budapest i søkefeltet) ligger i relativ kort avstand fra det oppgraderte svømmeanlegget på Margaret øyen(ca 2 km) og ca 4 km fra det andre nye svømmeanlegget (begge bassengene blir trolig tatt i bruk). Kollektiv transport er enkel fra hotellet!

 Hotellet er reservert fra 13-21 august. (Kan endres)

Budapest er for øvrig en meget spennende og flott by og feriere i som anbefales på det sterkeste for den som har anledning til å kombinere svømmingen med en ferietur.

 HØRER FRA DERE OM DERE ØNSKER Å BOOKE SAMMEN MED OSS!

 Hilsen styret i Oslo Idrettslag Svømming Masters

  E-Mailosloidrettslag@live.no

Spørsmål kan rettes til: Øyvind Arentz MAU på tlf. 90085001

X