go up
Foto: Caroline Selbekk, Chrisco Sport

Gullsekken med særlig betydning

I forbindelse med arenas 50-årsjubileum har kles- og utstyrsmerket lansert en jubileumskolleksjon, som inkluderer en gullsekk. Denne sekken har arena Norge hentet inn for sitt sortiment, men ikke med tanke på å selge den videre. Nei, sekken skal i stedet brukes til å hedre spesielle prestasjoner i og utenfor bassenget.

arena Norge vil gjerne hedre imponerende prestasjoner i bassenget, som f.eks norske rekorder, men har like mye fokus på de gode prestasjonene utenfor bassenget. For arena Norge er det viktig å hedre de som gjør noe for idretten og for idrettsglede i svømmemiljøet.

Under Bergen Swim Festival ble det delt ut fire gullsekker, og første person til å motta sekken er Nicholas Lia fra OI Svømming.

arena Norge gir Nicholas Lia årets første gullsekk for imponerende resultater under første dag av Bergen Swim Festival, sier Caroline Selbekk, markedskoordinator i Chrisco Sport som har agenturet på arena i Norge.

Hele to ganger satte Lia norsk rekord på 50m fri på stevnets første dag. Først satte Lia norsk rekord på tiden 22.01 og senere på kvelden forbedret han rekorden på tiden 21.98 og ble første norske herresvømmer under 22 sekunder på distansen.

Årets andre gullsekk ble tildelt Marcus Haus fra Eid Symjeklubb.

Marcus får denne sekken for sitt fantastiske humør og all gleden han sprer til de rundt seg i og utenfor vannet. Vi blir alle veldig glade hver gang vi ser Marcus og han fortjener derfor en arena gullsekk, sier Selbekk.

Marcus Haus med gullsekken fra arena, foto: Caroline Selbekk, Chrisco Sport

Årets tredje arena gullsekk ble tildelt Sondre Urdal, trener i Bergensvømmerne og trener for triatlon på Toppidrettslinjen på Tertnes. I tillegg er Sondre vikarierende trener for Fredrik Solberg mens Kay-Arild Paulsen har permisjon.

Sondre Urdal er en ildsjel i norsk svømming. Sondre stiller alltid opp med sitt gode humør og kunnskap innenfor sporten. Vi alle setter pris på alt han gjør for sporten og derfor fortjener han en arena gullsekk, sier Selbekk.

Sondre Urdal med gullsekken fra arena, foto: Caroline Selbekk, Chrisco Sport

Årets fjerde og til nå seneste gullsekk ble tildelt Jon Jøntvedt, Bryne Symjeklubb, som på Bergen Swim Festival satte ny norsk rekord 400m medley og tok OL-kravet på 800m fri.

Gullsekken får han for å sette ny norsk rekord på 400m medley med tiden 4.17,49. Velfortjent, sier Selbekk.

Jon Jøntvedt med gullsekken fra arena, foto: Caroline Selbekk, Chrisco Sport

I alt har arena Norge 50 gullsekker som kan deles ut til personer som på den eller andre måten utmerker seg. Det er ikke sikkert at alle sekkene deles ut, og det finnes ikke faste retningslinjer for hvem som får tildelt sekkene. Typisk vil norske rekorder bli tildelt en sekk, men opplever arena Norge at en person gir ekstra energi og idrettsglede, er hjelpsom eller særlig omsorgsfull mot de rundt seg, kan personen få en sekk.

X