go up

Mange deltagere på Tripp Trapp 2!

Tripp Trapp 2 ble arrangert i Kristiansand 25.-26. mars, og samlet ca. 100 stupere fra 9 forskjellige klubber. Klepp Svømme- og Stupeklubb, Randabergstuperne, Oslo Stupeklubb, Stavanger Stupeklubb, SPINN Stupklubb, Trondheim SLK, Bærum Stupklubb, Bergen Stupeklubb og Kristiansand Stupeklubb. Bergen kom med en fantastisk tropp på 29 stupere og 7 Trenere/Ledere.
Største deltakelsen var i klassene B og C. Vi ser det er god utvikling sporten, og mange som har mulighet for å bli gode stupere.

Det var et tettpakket program og deltakerne viste eksemplarisk disiplin i gjennomførelsen så det ble ingen forsinkelser. Leder og utøvere arbeidet sammen for at vi skulle rekke alle konkurransene på oppsatt tid.
Det var en stor utfordring for sekretariatet og den stakkars Speakeren Elise Haavik som pratet sammenhengende i 2 dager til ende.
Stor takk til alle foreldre og frivillige som stiller opp på dugnadsbasis for å lage dette til en minnerik opplevelse for alle utøverne.
På kvelden hadde vi leid hele Peppes for bankett. Men det var så fullt inne at da vi skulle ha konkurranse mellom klubbene om beste underholdningsinnslag så måtte vi ta det på gaten med lånt utstyr fra Peppes. Det ble veldig stemningsfullt og fint og det var mange fine innslag fra sanger til sketsjer.

Gøy med så mange utøvere i Tripp trapp konkurranser! VI håper denne utviklingen fortsetter fremover.

X