go up

8 nasjonerslaget

Landslagssjefen har tatt ut følgende utøvere til 8 nasjoners.

A jenter 1 & 3 meter : Caroline Kupka & Helle Tuxen

Helle Tuxen som er fra Randabergstuperne er inne i sitt siste år som A stuper. Startet året veldig godt både i Eindhoven DC for klubben og Fina Grand Prix i Rostock for landslaget. Over EM kravene både for junior og senior så langt i år.

Caroline Kupka fra Bergen Stupeklubb er inne i sitt første år som A stuper og kapret den ene plassen foran flere andre gode A jenter. Som Helle har også Caroline startet året bra med blant annet flere medaljer for landslaget i det åpne franske mesterskapet.

A gutter 1 & 3 meter : Axel Nyborg & Emil Jacobsen

Axel som bor og trener i London har tatt noen viktige steg. Positiv overraskelse at han kom seg over EM junior kravet under stevnet i Eindhoven. Det skal bli utrolig spennende og se hva Axel Nyborg fra Bærums stupeklubb kan få til i år.

Emil Jacobsen er en av dem tatt ut på «wildcard». Er ikke mer enn 19 poeng bak landslagskravet i år til nå.
Emil som er sterkest på tårn har tatt seg opp også på sviktøvelsene i de siste.

B jenter 1 & 3 meter : Pia Sletten & Eira Tronerud.

Pia Sletten som var ute av laget i fjor pga. sterke utøvere er tilbake og er forhåpentligvis en b jente som kan nå EM i år. Pia er fra Bergen.

Eira Tronerud. Første års b jente fra Randaberg som kom inn på laget til nordisk i 2018. Hun er også et «wildcard», men er ikke mer en 23 poeng fra landslagskravet.

B gutter 1 & 3 meter : Elias Lunde-Helseth fra Bærum stupklubb. Startet årets sesong med å komme seg over EM junior kravet. Forhåpentligvis fortsetter den fine formen fremover.

Som leder for turen er Joachim Thorsen fra Bergen Stupeklubb tatt ut. Trenere blir : Espen Gilje Bergslien, Jon C Styren og Arne Tellefsen.

X