go up

IYDM – Dresden / Tyskland

International Youth Diving Meet 
Dresden / Tyskland

Det norske stuplandslaget hadde 3 jenter og 2 gutter tilstede under årets IYDM.
Som alltid er det hard konkurranse når flere av verdens beste junior utøvere møtes i Dresden.

Det norske laget bestod av :

Pia Sletten fra Bergen Stupeklubb. Pia stilte i B klassen (14-15 år) og var med til Dresden for å sikre en kvalifikasjon til EM junior i Bergen Open. Pia gjorde imidlertid jobben i selve Dresden og kom seg til finalen på tårnet, der hun tilslutt kom på en fin 10. plass i finalen.

Helle Tuxen fra Randabergstuperne. Helle som var vår utøver med mest erfaring og skulle bidra til og lette presset på våre andre gjorde en fin innsats. Hun kom seg til finalen på alle tre høydene (1,3 og tårn) og fikk 5. plass som beste resultat.

Caroline Kupka fra Bergen Stupeklubb er første års A stuper (16-18 år). Det er tøft og gå fra B til A og da spesielt i Dresden. Caroline var allikevel 12. beste europeer på 1 meteren. Hun kom seg ikke videre til finaler.

Axel Nyborg stilte i A klassen for gutter. Første års reisende og skal bygge erfaring mot EM junior. Kom seg ikke til finalen, men nærmer seg de 12. beste.

Elias Lunde-Helseth fra Bærum Stupklubb var som Axel førsteårs reisende og der for og skaffe seg erfaring. Men unggutten kom seg til finalen på 1 meter og var også over EM kravet.

Godkjent innsats av det norske stuplandslaget.

X