go up

Vellykket gjennomføring av Kompetansehelga 2018

Kompetansehelga 2018 ble arrangert helgen 20.-22. april på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen. 130 deltakere valgte å «tjuvstarte» helgen med ulike kurs fredag kveld. Det ble arrangert økonomikurs, Open Water arrangørseminar, kurs i tryggivann.no – grunnleggende og videregående, i tillegg til klubbveiledersamling. Kursene ble avsluttet lørdag formiddag, før den offisielle åpningen av konferansen.

 

Presidenten i Norges Svømmeforbund, Cato Brattbakk ønsket oss velkommen, etterfulgt av fellesforedrag fra Håvard Øvregård i NIF som snakket om det viktige og dagsaktuelle temaet «seksuell trakassering og overgrep” i idretten og hvordan forhindre dette i klubb. Håvard ga konkrete tips og verktøyer og skapte bevisstgjøring rundt temaet.  Vi hadde også fellesforedrag for alle deltakere der Dag Rinden og Sverre Fjermestad fra Sørumsand holdt et moro og inspirerende foredrag om erfaringer med flere grener, frivillighet og klubbkultur. Foredraget var en stor suksess og ble en snakkis gjennom helgen.

 

Etter dette ble deltakerne fordelt på syv ulike forum basert på deres rolle i klubb; hovedinstruktører, svømmeskoleansvarlige, minipoloansvarlige, stupskoleansvarlige, synkron, hovedtrenere, og klubbledelse. Hvert forumene var gjennom relevante og aktuelle temaer med fokus på å styrke deltakernes rolle i klubb. Konferansen ble avsluttet søndag med en oppsummering av helgen, der en deltaker fra hvert forum nevnte tre ting fra helgen som skulle bli tatt med hjem til klubb.

 

Vi håper deltakerne fikk godt utbytte av helgen, stiftet nye bekjentskaper, og at nye ideer, tanker og inspirasjon kan brukes til å utvikle klubb. Håper vi sees igjen til neste års Kompetansehelg!

 

Helgens presentasjoner finnes her.

X