go up

Uttak til nytt Regionslag høst 2020

 

Til høsten starter vi Regionslag i 4 Regioner – Nord, Sør, Vest og Øst på nivået under juniorlandslaget.

Målet med Regionslag er å samle junior svømmere i hver region for å inspirere, utdanne, og matche flere unge lovende utøvere som har prestasjonsnivå under landslags kravene.
Regionslagene skal bidra til at flere svømmere inspireres til å satse svømming på et høyere nivå. Ved å samle juniorsvømmerne i hele landet ønsker vi i NSF å bidra til å påvirke kultur, holdninger, verdier og forståelse av hva som kreves for å videreutvikle prestasjonskulturen til flere svømmere og klubber.
Regionslaget skal være på samme helger som landslags samlingene for junior og samles til liknende aktivitet på forskjellige steder i landet samtidig.

Regionstrenere:

Nord: Per Osland, TSLK og Magnus Nordgård, Tromsø

Per er Daglig leder i Trondheim Svømme og livredningsklubb(fra 2015) og var hovedtrener i klubben 2008-2015. Ved siden av jobben tar han en Mastergrad i Ledelse og Administrasjon ved NTNU. I tillegg er han lærer i NSF sin trenerstige. Han har vært Ungdomsutvikler 2004-2006, Hovedtrener i Åstveit 2006-2008, og trener for  utviklingslandslaget 2008-2012. Han har tatt NSF sin trenerstige 1-3 og Topptrener 2 fra NIH/NTNU.

Magnus er i dag Hovedtrener i Tromsø(siden 2016). Har vært trener i flere klubber mens han har tatt trener utdannelser. Han har tatt NSF trenerstige 1-3, Bachelor i Idrett med spesialisering i trenerrollen på Høgskolen i Hedmark, Master i Idrettsvitenskap og Coaching fra Norges Idrettshøgskole. Han har tidligere vært Ungdomsutvikler i Aalesund (2014-16)  og jobbet i flere klubber mens han har tatt sin utdannelse (Hamar og Oslo IL). Magnus verdsetter ærlighet, er opptatt av å se hele utøveren og å skape god stemning på kanten.

Per                                                                        Magnus

 

Sør: Tommy Pedersen

Tommy har vært trener i mange år .1992-2007: Larvik, Åstveit, Harstad, Lambertseter
Deretter har han vært Hovedtrener Larvik 2007-2010, Hovedtrener Sandefjord  2011-2014, Lærer ved Sandefjord VGs toppidrett svømming 2012-2019
Han har fullført NSF sin trenerstige trener 1-3, og har i flere år vært lærer i NSF sin trenerutdanning. Nylig har han vært med på å digitalisere Trener 1 utdanningen sammen med Per Osland.

Vest: Henning Pryde, Vestkantsvømmerne

Henning har vært Elitetrener i Vestkantsvømmerne siden 2013, og har på kort tid bygget opp flere svømmere til både junior og senior landslag. Han har tidligere vært instruktør og trener i Stavanger Svømme Club (2008-2013).

Henning har hatt fokus på trenerutdanning og har blant annet tatt trenerstigen til NSF Trener 1-3, og har Topptrener 2  OLT/NTNU,  og Treningsveiledning og Personlig trening fra Norges Idrettshøgskole.

Øst: Øyvind Røsland, Hamar

Øyvind er Elitetrener i Hamar IL, og har selv en svømmekarriere fra internasjonalt nivå bak seg. Han har etter hvert en lang trenerkarriere (siden 1992) og har blant annet  Bachelor i Idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole,  og Topptrener 1 i svømming OLT/NTNU. Han var fra 2004 til 2014 juniorlandslagstrener og har i sin trenerkarrierer kvalifisert utallige utøvere til landslag alle steder han har vært trener. Før Hamar var han blant annet Chæfstrener i 3 år i Hovedstaden svømmeklubb i København, hovedtrener Madla, og  Hovedtrener i 7 år på Hamar. Alle jobber med meget gode resultater.

Se flere detaljer om laget og uttak til Regionslag her

X