go up

Etterlengtet Kompetansehelg!

Endelig kunne vi igjen samles til første Kompetanehelg på tre år! 

Kompetansehelga samler deltakere fra klubber/kretser fra hele landet til en helg med kompetansepåfyll. Konferansen er inndelt i ulike program tilpasset de ulike rollene i klubb.

Vi hadde gleden av å få besøk av dyktige og engasjerte foredragsholdere som snakket om aktuelle og etterspurte tema. På programmet var blant annet svømmeopplæring utendørs, hvordan menstruasjonssyklus kan påvirke prestasjon, idrettspsykologi, frivillighet og klubbkultur, dommerkurs vannpolo og oppstartshjelp for synkron.

Konferansen er ikke bare nyttig i form av kompetansepåfyll, men den er minst like viktig som en sosial arena og møteplass for organisasjonen. Her knyttes nye kontakter og det utvekslet erfaringer. Det var også tid for å ha det sosialt og spise god mat. Det var hyggelig å se både nye og kjente fjes.

Vi håper deltakerne tar med seg viktig påfyll, inspirasjon og motivasjon hjem til klubb. Vi takker alle deltakere for en flott konferanse.

Vi gleder oss til neste, store høydepunkt – høstens Trener/lederkonferanse som arrangeres 26.-28. august på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Her kommer blant annet Bjarte Myrhol og Åsne Havnelid. Påmelding kommer snart – håper vi sees!

 

X