go up

En «boost» inn i ny sesong!

Helgens Trener/lederkonferanse markerte starten på en ny sesong for NSFs klubber og ga deltakerne en motivasjonsinnsprøytning før den nye sesongen braker løs! 255 deltakere fra 70 klubber og kretser i Norges Svømmeforbund (NSF) var samlet i Lillestrøm til motivasjons- og inspirasjonsforedrag rettet mot barne- og ungdomsidretten. 

 

Bjarte Myrhol med foredrag om viktigheten av lek!

Konferansen var spekket med flotte foredrag fra dyktige foredragsholdere, blant annet gjorde tidligere håndballspiller en flott åpning på konferansen! Myrhol brenner for barneidretten og mener at alt for mange barn opplever at idretten blir seriøs for tidlig, noe som fører til at mange mister gleden ved idretten og slutter.

Andre tema denne helgen var blant annet trening av parasvømmere, bærekraft, frivillighet, trenings- og prestasjonsutvikling, trener- og lederrollen for kvinnelige utøvere, Open water, utvikling av bredde og topp for stupidretten. Den erfarne og verdibaserte lederen, Åsne Havnelid, avsluttet konferansen med å dele sine syn på ledelse og viktigheten av komplementære team. Hun mener at ledere ikke bør være redd for å sette sammen team med mennesker som er annerledes enn seg selv.

 

En viktig møteplass for NSFs klubber!

Konferansen er også en viktig arena for nettverksbygging og erfaringsutveksling. Både mellom foredragene og under måltidene var det tid til å sosialisere. På lørdagen var det blant annet duket for festaften og NSFs årlige prisutdeling. Flere deltakere benyttet sjansen til å ta lagbilder på rød løper.

 

 

Vi takker for et flott opphold hos Thon Hotel Arena og ser frem til neste opphold med Trener/lederkonferanse 25.-27. august i 2023.

X