go up
Kompetansehelga

Ny deltakerrekord på Kompetansehelga

Det er klart for Kompetansehelga 2016 som arrangeres på Thon Hotel Oslo Airport 15.-17.april. Hele 299 fra 95 klubber er klare for faglig påfyll og erfaringsutveksling.

I år er det hele 11 forskjellige programmene som går lørdag-søndag. 120 deltakere tjuvstarter helgen med tre kurs og klubbveiledersamling fredag ettermiddag. Nytt av året er Forum for Stupskoleansvarlige, Forum for Hovedinstruktører, Overdommerkurs, Arrangementskurs svømming, kurs i tryggivann.no og Victoria.

Hensikten med Kompetansehelga er å gi økt kompetanse og forståelse til sentrale roller i klubb. Kompetansehelga er en fantastisk arena for å få innblikk i norsk svømmeidrett (alle grener), lære mer om din rolle, bygge nettverk og få tips til videre utvikling av egen klubb. Helga vil gi faglig påfyll og gode ideer og verktøyer for utvikling av egen klubb.

Norges Svømmeforbund mener kompetanseheving og organisasjonsforståelse vil utvikle klubben, og slik sikre at det er attraktivt å være ansatt og givende å være engasjert i klubben.

All informasjon om Kompetansehelga finner du her.

X