go up
Landsstevnet i svømming 2023

Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede ble arrangert i Moa svømmehall 10.-12. mars. 74 deltakere fra 19 klubber var med på årets stevne.

Nytt av året var egen treningsdag i forkant av Landsstevnet. Ca 50 svømmere var med på en treningsøkt på Bybadet i Ålesund. Klubbtrenerne var selv ansvarlig for sine svømmere, men med mulighet for gode råd og oppfølging fra Nils Uno Davidsen (hovedtrener for troppen til Special Olympics World Summer Games) og overdommer Mona Underdahl-Loktu. Disse to avsluttet økta med en felles sekvens med gjennomgang av og øving på start og startprosedyre. Det kommange gode tilbakemeldinger om at dette var nyttig – og i følge dommerne var det færre tjuvstarter enn i forhold til tidligere og generelt færre som ble disket.

TV BRA
Fredag ettermiddag var det foredrag med TV BRA – der vi ble kjent Norges eneste TV-kanal for og med utviklingshemmede. TV BRA var også til stede gjennom hele Landsstevnet og deres reportasje fra stevne kan ses via kanalens nettside (se 6. min ut i sendingen)

  • Innbydelse til Landsstevnet ble lagt ut på Medley
  • Alle resultater og praktisk informasjon fra stevnet er på Livetiming
  • Fotograf Jon Forberg tok bilder gjennom hele helga. Han skal krediteres ved bruk av bilder. 
    Bilder fra lørdag
    Bilder fra søndag
X