go up

Vi takker for en nydelig fredag på NM langbane

Dag to av NM langbane er over, og vi har vært vitne til mange spennende finaler. I tillegg har vi fått enda en ny para-rekord.

 

Det er som alltid god stemning og trykk under stafettene, og i kveld leverte det igjen! Vi har slått av en prat med landslagstrener Petter Løvberg om de to første dagene her i NM. 

Det er alltid artig å være her i AdO Arena og se mye god svømming. Vi ser at det er mange spennende dueller og vi har fått satt para-rekorder med Gabriel, men det jeg kanskje savner, er at vi foreløpig ikke har fått sett noen norske senior- eller juniorrekoder. Det skulle jeg gjerne ha sett, men vi har enda to dager igjen, så ser ikke bort i fra at vi får se noen i de to siste konkurransedagene, sier landslagssjef Petter Løvberg.

Ny para-rekord

Som i går, så setter Gabriel Steen fra Trondhjems SLK ny norsk para-rekord (klasse SB13) i 50 fly med tiden 56.48. Vi gratulerer Gabriel med nok en rekord. 

 

Stas å ha alle våre fire svømmere på NM som skal til Paris!

Før finaleseksjonen startet ble Jon Jøntvedt (Bryne Symjeklubb), Henrik Christiansen (Lambertseter SK), Nicholas Lia (OI Svømming) og Fredrik Solberg (Tønsberg SK) gratulert for å være med i den norske troppen som skal til Paris denne sommeren. De ble også spurt om hvilke målsetninger de har for OL og PL. 

 

Vi gleder oss til en ny dag NM langbane i morgen! 

X