go up

Trenerkurs Vill i vann i Bergen

Det blir arrangert Trenerkurs Vill i vann på Arna utenfor Bergen lørdag 19. november 2016 kl. 09.30-18.30.

NB! Kurset er flyttet fra Arna til AdO Arena i Bergen sentrum. Teoridelen og bassengdelen av kurset gjennomføres på AdO Arena. Les mer her for adresse og kart.

 

Målgruppen er ungdommer og voksne som ønsker å bli trenere for Vill i vann eller generelt øke sin kompetanse som trener. Deltakerne kan delta fra det året de fyller 16 år, og må ha gjennomført Trener 1 eller videregående instruktør. Alle deltagere må også gjennomføre Vill i vann e-læringsmodul i forkant av kurset. Deltakere som ikke har gått gjennom Trener 1 må gjennomføre e-læring (Barneidrettens verdigrunnlag, Trenerrollen og anbefalt også å ta: Aldersrelatert trening 1) i tillegg til Vill i vann e-læringen. Deltagere må representere en klubb i Norges Svømmeforbund. Deltakeravgift kr. 750,-. Klubben blir fakturert i etterkant av kurset.

Trenerkurset har som mål å gjøre treneren i stand til å skape et variert og morsomt aktivitetstilbud for barn og unge i regi klubben. Etter endt modul skal deltakeren:

  • Ha god forståelse for bakgrunn, hensikt og mål for konseptet Vill i vann
  • Kunne planlegge ved bruk av en årsplan og øktplaner for de ulike Vill i vann grupper
  • Kunne planlegge og gjennomføre kreative og mestringsorienterte Vill i vann-økter
  • Ha grunnleggende kjennskap til grunnfundamentet og kjerneøvelser for de ulike vannidrettene svømming, vannpolo, synkronsvømming og stup.
  • Forståelse for at deltakere kan ha ulik motivasjon for deltakelse i Vill i vann

 

Les mer om e-læring og innhold i Vill i vann trenerkurs.

Les mer om aktivitetskonseptet Vill i vann her.

Påmelding: via minidrett.no

Spørsmål: ta kontakt med NSF ved Cathrine Aa Dalen, cathrine@svomming.no, tlf: 92461659

X