go up

NB! Ny dato 10. april – Svømming for utviklingshemmede – “Kom og prøv” og Minisamling

NB! Ny dato 10. april
Svømming for utviklingshemmede – “Kom og prøv” og Minisamling

 

Samlingene for utviklingshemmede som skulle vært lørdag 5. mars må dessverre flyttes.

Ny dato er 10. april.

Norges Svømmeforbund og Asker Svømmeklubb inviterer til en “Kom å prøv”-time for utviklingshemmede som vil prøve seg seg i vann – og en minisamling for utviklingshemmede svømmere som allerede er etablert i klubb. Begge deler på Landøya Bad i Asker søndag 10. april. Og begge deler er gratis.
Norges Svømmeforbund ønsker å ha mer fokus på svømming for utviklingshemmede og På Landøya I Asker 5. mars blir det et tilbud både for de som ønsker å bli litt mer kjent med svømmeopplæring og svømming og for de som allerede er godt etablert i svømmeklubben og ønsker å bli bedre.
Asker Svømmeklubb, som i en årrekke har hatt og fortsatt har et godt tilbud til utviklingshemmede, er med som arrangør.

Det er første gang Svømmeforbundet har et slike samlinger, og håper det er god respons og at dette er noe vi fortsette med. Vi håper også å få med flere svømmeklubber til å ha slike samlinger flere steder.
————-

“KOM Å PRØV”- kl 1030 til ca kl 1200
Dette er for de som som har lyst til å bli mer kjent med svømming og svømmeopplæring. Det vil være instruktører på plass som kan gi råd om svømmeopplæring og svømming generelt – og selvfølgelig blir mulig å prøve seg i bassenget.
Nedre aldersgrense for å være med er 7 år og de som trenger hjelp i garderobe og i vann, må ha med ledsager.

Se Invitasjon for mer informasjon og påmelding.
MIMINSAMLING FOR UTVIKLINGSHEMMEDE SVØMMERE ca kl 1245
Tema for samlingen er ” Hvordan kan vi trene for å bli bedre – med Landsstevnet i svømming som første mål.” Samlingen ledes av Rasmus Møller Jensen, trener for Satsingsgruppe utviklingshemmede, sammen med Anne Lysevåg fra Asker Svømmeklubb.
Med denne samlingen vil vi lage en møteplass for våre aktive utviklingshemmede svømmere sammen med deres trenere. Det er legges opp til litt landtrening, en treningsøkt i bassenget og vi håper trenerene benytter anledningen til å både stille spørsmål og utveksle erfaringer. Utøvere må altså ha med seg sin klubbtrener.
Se Invitasjon for mer informasjon og påmelding.

 

FELLES FOR BEGGE SAMLINGER
Påmelding: 1. april – send e-post til Kristin Homb for å melde på. Det er gratis å være med.

For å vite hvor mange som kommer, må alle melde seg på, se invitasjon. Om det er svært få som melder seg på, må vi dessverre avlyse.

Ta med: Badetøy

Vi serverer frukt og litt å drikke

Er det noen spørsmål – ta kontakt med Kristin Homb i Svømmeforbundet, kristin@svomming.no /
tlf. 21 02 96 73 / 907 48 548

Kart – Landøya Bad

VIVILLEKENE 2016 – 27.-29. mai
Har du lyst til å konkurrere denne våren, er VIVILLEKENE på Nadderud i Bærum en super mulighet for å prøve seg. Her er dert plass til alle, så lenge en kan svømme 25 m. Det er også mulig å konkurrere i andre idretter.
Her er invitasjon og mer informasjon om VIVILLEKENE 2016.

X