go up

Siste lederkurs avslørte stor utvikling hos ungdommene

Lørdag 21. april ble andre og siste del av lederkurs for ungdom gjennomført. 15 deltakere fra syv forskjellige klubber deltok. Lederkurs for ungdom tar for seg temaene rollemodell, kommunikasjon, presentasjonsteknikk, selvtillit og selvfølelse, idrettens organisering, ungdom som ressurs, fra mål til handling, og klubbmedlemmet i sentrum. På første samling fikk ungdommene i oppgave å lage en handlingsplan for praksisperioden i klubb. Nå skulle de presentere arbeidet, i tillegg til erfaringer og refleksjoner de hadde gjort seg i løpet av perioden. Deltakerne fikk også jobbe med ulike caser og gruppeoppgaver som de presenterte for resten. Kursholderne Gunhild Grande Pedersen og Sverre Fredriksen var svært imponerte over utviklingen til deltakerne.

 

Takk til deltakere og kursholdere for innsatsen under årets lederkurs for ungdom! Ungdommene gjør et solid stykke arbeid for klubbene, og har en lysende framtid i møte. Vi oppfordrer klubbene våre til å satse på engasjerte ungdom.

 

Er du mellom 15-19 år og engasjert i svømmeidretten? Les mer her og meld deg på neste kurs som har oppstart til høsten! Info kommer.

Les mer om ungdomsidrett i NSF her.

X