go up

Lover bra for fremtiden!

Endelig fikk andre kull på Lederkurs for ungdom møtes til kurs!

For første gang arrangerer Svømmeforbundet kurs for to kull av Lederkurs for ungdom. 17 ungdom fra 7 ulike klubber deltok i helgen som var. (To uker tidligere arrangerte vi kull for den første gruppen). Deltakerne ble presentert for ulike verktøy og teknikker for ledelse. Samtidig var det satt av tid for refleksjon, gruppearbeid og ulike aktiviteter. Ungdommene formulerte også sin egen handlingsplan med et prosjekt som skal komme klubben deres til gode.

Kurslærerne er enige om at det var en fin gjeng som var på kurs. Kurslærer Gunnhild Grande Thorshaug (og leder i Bodø SK) oppsummerer helgen slik:

Vi er kjempe fornøyd med flinke ungdom som vi har hatt på kurs. Dette er også et tegn på at klubbene satser. De som møter opp her er klare til å gjøre en forskjell i sin klubb. Vi håper klubblederne er flinke til å ta dem og deres ideer imot og gir dem nødvendig støtte. Dette lover veldig bra for fremtiden!

Ungdommene skal nå gjennom en praksisperiode hvor de skal gjennomføre egne prosjekter i klubben. Vi gleder oss til å høre om hvordan det har gått til neste samling, og ikke minst om deres prosess og hva de har lært.

Vi ønsker dem lykke til!

 

X