go up

Avlyst – Landsstevnet i svømming 2020 – Tønsberg 21.-22. mars

Da har vi dessverre den dårlige nyheten om at Landsstevnet må avlyses.Dette på bakgrunn av vurderinger gitt av Kommuneoverlegen i Tønsberg, i samråd med Folkehelseinstituttet.

Vi håper vi kan arrangere Landsstevnet til høsten og jobber med å finne ny dato, men har ikke dette klart enda.

 

Tønsberg Svømmeklubb har gleden av å ønske velkommen til Landsstevnet i svømming 2020. Stevnet arrangeres i Tønsberg svømmehall 21.-22. mars. 2020 er et merkeår for Landsstevnet  da er det 30 år siden Norges Svømmeforbund for første gang hadde gleden av å ha Landsstevnet for utviklingshemmede som del sitt ansvarsområde!

Landsstevnet er et stevne der alle utviklingshemmede som kan svømme minst 25 meter kan være med. Mange er erfarne svømmere, har trent lenge og toppet formen til Landsstevnet. Men det er også plass til og klasser for de som er som ikke har så mye erfaring med svømming og er like opptatt av det sosiale som av konkurransen. Alle deltakere er like viktig!

De siste årene har det vært opp mot 75 deltakere fra 20 klubber med på Landsstevnet. Vi vet at det er mange rundt om i klubbene som er aktuelle deltakere – og vi håper på at enda flere deltakere får være med på å oppleve Landsstevnet!

På denne siden finner du invitasjonen og mer informasjon om Landsstevnet.

Kontaktperson i Svømmeforbundet er Kristin Homb, kristin@svomming.no 

X