go up

LÅMØ og ÅM utsettes – NM kortbane 2020 avlyst

NSF følger pandemisituasjonen i samarbeid med NIF fra dag til dag. Beslutninger om gjennomføring av nasjonale mesterskap og mønstringer tas basert på informasjon fra fagpersoner i Folkehelseinstituttet, regjeringen og de i respektive kommunene.

NSF har hatt som mål å få gjennomført LÅMØ, ÅM og utsatt NM kortbane i løpet av våren 2021. Det er viktig for svømmesporten å møtes og konkurrere for å holde motivasjon oppe, men grunnet utviklingen i pandemien må LÅMØ og ÅM utsettes, og NM Kortbane 2020 (som opprinnelig var berammet til november 2020) avlyses.

Prestasjoner er ikke det viktigste nå, men det jobbes for å komme i gang med nasjonale mønstringer og mesterskap så raskt som mulig etter er lang nedeperiode.

 

LÅMØ 2021 utsettes
Ny dato for LÅMØ blir 3.-5. september.
Vi kommer med mer informasjon om gjennomføringen nærmere september, når vi vet mer om pandemiutviklingen.

 

ÅM 2021 utsettes
Ny dato for ÅM blir 24.-26. september.

  

NM Kortbane 2020 Avlyses
SK Poseidon Porsgrunn hadde gjort en formidabel jobb og hadde alt klart til gjennomføring av mesterskapet i november 2020 og nå i april 2021, men mesterskapet må dessverre avlyses grunnet pandemien. Tusen takk til Poseidon!


Stevner:
SVU oppfordrer klubber til å arrangere lokale approberte stevner i egen klubb, eller med naboklubber. Sjekk oppdaterte koronavettregler på www.svomming.no for muligheter og begrensninger vedr. stevnegjennomføring.


NM Langbane
NM Langbane går fortsatt som opprinnelig oppsatt.
Mer informasjon kommer senere.

 

NSF publiserer fortløpende oppdateringer på www.svomming.no og www.medley.no

 

 

Med vennlig hilsen
Svømmeutvalget i Norges Svømmeforbund

X