go up

Klubben i mitt hjerte-kampanjen er i gang!

Fra lørdag 11. november til fredag 24. november går årets Klubben i mitt hjerte-kampanje av stabelen og du kan stemme frem din favorittklubb i det som er den største klubbkampanjen i Norges idrettsforbund. Totalt skal en halv million kroner deles ut i den 14 dager lange kampanjen!

Dersom din klubb klarer å få 50 stemmer i løpet av én dag, er klubben med i trekningen av dagspremien på 10.000 kroner fra Sparebank 1. Totalt deles det ut 30 dagspremier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner. I tillegg har Sparebank 1 en tilleggspremie på til sammen 100.000 kroner som skal deles ut til idrettslag som oppretter en SPLEIS til sitt idrettslag i løpet av kampanjeperioden.

Norges idrettsforbund, Sparebank 1, P4 og Dagbladet er stolte av å presentere skidronning Marit Bjørgen og Norges beste mannlige svømmer – Henrik Christiansen som ambassadører for Klubben i mitt hjerte.

Stem på klubbenimitthjerte.no

Norges beste svømmer
Henrik Christiansen er ambassadør for 2. året på rad. Nå oppfordrer han alle som har et hjerte som banker for sin klubb til å stemme.
– Som en takk til klubben bør alle hylle sine klubber på klubbenimitthjerte.no. Dessuten skal hele 500.000 kroner deles ut til idrettslag over hele Norge, sier Christiansen som skal stemme på sin klubb – SSK Skjetten.

– Det skal deles ut 30 pengepremier á 10.000 kroner to hovedpremier på 50.000 kroner. Penger kommer alltid godt med til klubben. De kan for eksempel sende trenere på kurs, kjøpe inn nytt utstyr eller bare bruke pengene på en sosial kveld, sier han.

X