go up

Jubilanter i Norges Svømmeforbund

Denne uken har vi viet ekstra oppmerksomhet til tre av våre dyktige kollegaer i Norges Svømmeforbund. 

 

Tore de Faveri – 21 år i Norges Svømmeforbund 

Foto: Anders Storm Skodje 

 

Tore de Faveri begynte i slutten av 90-tallet i Norges Svømmeforbund som idrettskonsulent. Hans første oppgaver i NSF var blant annet prosjektleder for NSFs ungdomsutviklere og utviklingsarbeid innen trenerstigen. 

Etter noen år ute fra Norges Svømmeforbund var han tilbake i 2003 og ble etter hvert leder av NSFs fagavdeling. Han har ansvar for trenerløypa for alle NSFs grener, og er ansvarlig for planlegging, gjennomføring og oppfølging av barne- og ungdomssatsingen i NSF.

Vi gratulerer med jubileet og vi ser frem til mange år til med Tore på Idrettens hus! 

 

 

Tor Arne Volden – 26 år som administrasjonssjef i NSF

Foto: Anders Storm Skodje 

 

Tor Arne Volden ble ansatt i NSF 6. juli 1998. Som administrasjonssjef har Tor Arne ansvar for økonomi, samordnet rapportering, lisens, terminlister, inn- og utmelding fra klubber og mye mer.

Med sitt alltid gode humør og en stor interesse for menneskene rundt seg har Tor Arne skapt et stort nettverk innen svømming, og han er alltid klar til å gi en hjelpende hånd der det trengs.

Vi ser frem til mange flere år med godt humør og høy latter i Idrettens hus! 

 

 

Vi feirer Beda Leirvaag sin 60-årsdag

 

Beda Leirvaag er administrativt ansvarlig for landslagene i svømming og i tillegg juniorlandslagstrener. Denne uken fylte Beda 60 år, og vi gratulerer så masse!

X