go up

Innmelding av stevner til terminlisten 2018

Innmeldingen av stevner vil foregå på samme måte som tidligere, det vil si at klubbene melder inn stevnene via medley.no – velg «Annet» i toppmenyen – deretter «Innmelding av stevner til terminlisten 2018».. Klubbene kan nå melde inn stevner – siste frist er 1. september 2017. Kretsene skal som vanlig ha oppgaven med å koordinere stevnene innad i sin krets, og vil kontakte klubber som eventuelt har stevner som kolliderer, og gjør eventuelle andre nødvendige endringer.

 

Viktige punkter

  • Innmelding skjer via medley.no – Annet – Innmelding av stevner til terminlisten 2018
  • Før du kan starte registreringen av stevnet må du taste inn mailadresse og et selvvalgt passord
  • Ved hjelp av mailadressen og passordet kan du senere endre opplysningene om stevnet, men dette må skje før behandlingen av terminlisten oversendes kretsene den 1. september
  • For de klubber som skal registrere flere stevner, så slipper man å skrive inn opplysninger om stevneleder og påmeldingsansvarlig flere ganger.
  • Man må registrere en dato for påmeldingsfrist. Husk å bruke denne når innbydelsen til stevnet lages. I de fleste tilfeller anbefaler vi å benytte onsdag som påmeldingsfrist; dette gir oppmenn tid til å registrere tider fra stevner helgen før.

 

NB! Det er viktig at man er sikker på at e-post adressen ved innlogging er riktig skrevet, ettersom man får tilsendt en automatisk mail til denne adressen. I denne mailen er det en link som man må trykke på for å få stevnet registrert.

 

Hovedterminlisten for 2018 ligger ute på medley.no.
Søk på terminliste 2018.
Landsstevnet i svømming 2018 mangler arrangør og dato er ikke bestemt.
Arrangør til Nordisk Ungdomsmesterskap på langbane 7.-8.juli er ikke klar.

X