go up

Gjensidige og Svømmeforbundet inngår hovedsponsoravtale

Norges Svømmeforbund og Gjensidige inngår en hovedsponsoravtale som varer ut OL-sesongen 2020. Svømmeopplæring for barn inngår som en viktig del av avtalen.

Allerede under kortbane-EM denne uken, 13. – 17. desember, vil vekteren være synlig på bekledningen til utøvere og ledere.

– Avtalen gir oss mange muligheter til kommersiell utnyttelse, sier sponsorsjef Stian Grøstad i Gjensidige. Som hovedsponsor vil forsikringsselskapet være med på å styrke satsningen rundt landslagene.

– Vi håper at vi kan bidra til at den spennende generasjonen med landslagsutøvere vil nå målene sine i tiden som kommer, sier sponsorsjefen.

Svømmeopplæring for barn

En sentral del av avtalen gjelder Norges Svømmeskole, som er forbundets nasjonale plan for svømmeopplæring.

– Det er en viktig arena for svømmeopplæring for barn. Vel så viktig som toppidrett er bidrag til bredden og barneidretten. Gjennom denne delen av avtalen får vi kombinert sikkerhet for barn og foreldre med god benyttelse av sponsoratet, sier Grøstad.

– Vi er stolte og glade for å få med Gjensidige som hovedsponsor. Dette samarbeidet gir oss gode muligheter til å jobbe videre med våre mål både innen toppidretten og ikke minst legge til rette for alle barn og ungdom gis mulighet for å lære å svømme, sier generalsekretær i Svømmeforbundet Bjørn Soleng.

Kontaktpersoner:

Stian Grøstad, Sponsorsjef i Gjensidige Forsikring: 99117755
Bjørn Soleng, Generalsekretær i Norges Svømmeforbund: 93421799

X