go up

Finalistene til Årets ildsjel er klare!

Fristen for å nominere har gått ut og vi takker for alle flotte bidrag! Juryen har nå tatt sin avgjørelse og valgt ut tre finalister i kategorien Årets ildsjel 2020!

Prisen tildeles en person som har utmerket seg gjennom sitt engasjement og innsats for idretten. Prisen Årets ildsjel deles ut i stor takknemlighet til dem som med sitt frivillige arbeid bidrar med en solid innsats i NSFs klubber og er med på å skape idrettsglede. De nominerte er:

ANDERS KLEPPE

Klubb: Karasjok Svømmeklubb

Juryens begrunnelse: Den nominerte har hatt utallige roller i sin klubb, samt verv i Karasjok Idrettsråd og Finnmark Svømmekrets. Han har gjort en ekstraordninær innsats for klubben i alle de 25 årene han har vært frivillig. I dag er han dommer og badevakt og blir karakterisert som et ja-menneske. Han har spesielt to hjertebarn i klubben: Han er sterkt engasjert i “Vaffelkafeen” – som er en naturlig og viktig sosial arena for klubben. Han er også særlig involvert i Barentssamarbeidet, som gjør det mulig å ha et utvekslingsamarbeid og få russiske klubber å delta på Artic Winter Swim i Karasjok hvert år.

 

PER ARNE BEHRENS

Klubb: Lambertseter Svømmeklubb

Juryens begrunnelse: Den nominerte brenner for at alle skal lære seg å svømme og har vært frivillig siden 1996. Han har på dugnad utviklet og organisert svømmeskolen til Lambertseter Svømmeklubb fra 1995 til rundt 2002, og har jobbet hardt for at alle skulle få tilgang til et godt tilbud i klubben. Han har sittet i klubbens styre lenge og er fortsatt med. Han er også primus motor for anleggsprosjektet Langbølgen Bad og Aktivitetshus, et anlegg som vil ha folkehelsa i fokus og som vil huse både Lambertseter Svømmeklubb, Lambertseter Fritidsklubb og Utekontakten på Lambertseter.

 

TOR MORTEN WIST

Klubb: Bryne Symjeklubb

Juryens begrunnelse: Den nominerte brenner for klubben sin og for at alle skal oppleve mestring og glede ved svømming. Han legger ned utallige timer som frivillig i uken og har jobbet frivillig i 25 år. Han er trener, dommer og starter, og er sterkt delaktig i arrangeringen av Nordsjøstevnet. Tidligere har han hatt flere styreverv i klubben. Han stiller som dommer på de stevnene han “kan” stå over som trener, er først på bassengkanten om morgenen. Han tar seg god tid til alle og har sterke bånd til de han trener.

 

Prisen «Årets ildsjel» blir delt ut lørdag kveld 29. august på Trener/Lederkonferansen 2020.

 

X