go up

En fantastisk helg med idrettsglede på sitt beste!

Landsstevnet i svømming 2024 ble en stor suksess for alle involverte. I Pirbadet i Trondheim var vi vitne til mye glede og mestringsfølelse. For mange er dette årets store høydepunkt. 

 

Det var høytidelig åpning med taler og nasjonalsang, det var innmarsjer, flotte klubbprestasjoner, premieseremonier – og ikke minst mye EKTE IDRETTSGLEDE. Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede er for utøvere i hele landet og på alle nivå. Mange har vært med flere ganger før, og for flere var det også deres aller første stevne. 

 

Bærumsvømmerne koste seg på Landsstevnet. F.V: Yliana Sandvold Meland, Amalie Berg Olsen, Sedon Mokonen Habte, Jens Vartdal Karlsen og Linette Hammerlin. 

Landsstevnet er viktig fordi det gir utøverne en mestringsfølelse og en følelse av at de får være med på noe stort og gøy. De gleder seg alltid stort og snakker om dette her på treningene lenge i forveien og lenge i etterkant også, for så vidt. Det gjør noe. Det løfter dem! – Yliana Sandvold Meland, trener i Bærumsvømmerne

 

Trener Marina Manuhes Stunberud og svømmer Anders Enger Male fra Fet Svømmeklubb. De har som mål å trene minst fire ganger i uken. De er på Landsstevnet for første gang og sier at dette bare er begynnelsen. 

Neste år skal vi komme med flere svømmere. Denne gangen var det bare Anders som var klar, og Anders skal fortelle hvor gøy, hvor fint, og hvor stolt han er av seg selv nå. – Marina Manuhes Stunberud, trener i Fet SK

Ola Riise fra Asker SK har deltatt på Landsstevnet mange ganger og gleder seg hvert år. 

Målet er flest mulig medaljer. Det er like gøy å være med hver gang!» – Ola Riise, svømmer i Asker SK

Aksel Smeby Iden er med som trener fra Asker SK for andre gang på Landsstevnet. Her snakker han med Leo Helme fra Harstad SK etter svømt stafett. 

Her er alle vennene dine selv om du ikke kjenner dem. Jeg har fått flere bestekompiser her som jeg aldri har møtt før. – Aksel Smeby Iden, trener i Asker SK

Anneline Vassbakk Løyning var stevnets overdommer og deltok på Landsstevnet for første gang. 

Landsstevnet har vært utrolig artig. Det har vært veldig begivenhetsrikt og vi har lært masse. Også er det utrolig deilig å se så mye idrettsglede. Det er en fantastisk arena. Dette har jeg hørt masse om og det stod til all forventning. –  Anneline Vassbakk Løyning, overdommer

Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb stilte med mange utøvere på Landsstevnet. Her ved trener Anders Gravdal og svømmer Ida Christine Hopland. Ida Christine deltok her på sitt aller første Landsstevne.

Landsstevne er årets aller største høydepunkt for Tritons Supersvømmere! Det herlige stevnet gir oss masse, masse glede, samhold og stolthet! – Anders Gravdal, trener i Triton Lillestrøm

Svømmepappa Raymond Hesthaug forteller at familien er veldig takknemlig for at NSF og klubbarrangør tar på seg jobben med å arrangere Landsstevnet. Her med sønnen Jacob i Triton Lillestrøm.

Landsstevnet er en kjempe opptur for hele familien. Det er noe vi gleder oss til! – Raymond Hesthaug, svømmepappa for Jacob Hesthaug i Triton Lillestrøm.

Vi takker alle svømmere, trenere, dommere og frivillige for et flott Landsstevne! Og ikke minst Trondhjems Svømme- og Livredningsklubb som sammen med Trondheim Handicapidrettslag har gjennomført et fantastisk stevne.

Vi gleder oss til neste års Landsstevne som arrangeres i Asker, og håper å få med oss minst like mange svømmere, både kjente og nye fjes!

 

Er du nysgjerrig på Landsstevnet? Klikk på lenker under.

X