go up

Årets Lederkurs for ungdom har åpnet opp for påmeldinger!

Er du mellom 15 og 19 år og har eller ønsker å ha oppgaver i klubben (styreverv, utvalg etc.)? Eller kanskje ønsker du å videreutvikle deg selv som trener eller dommer? Da er Lederkurs for ungdom noe for deg!

Norges Svømmeforbund (NSF) har gleden av å invitere til ny kursrunde! Oppstart er helgen 8.-10. november. Påmeldingsfrist: 23. oktober (hvis ledige plasser).

 

Lederkurs for ungdom er et populært kurs i NSF. Kurset skal gi deltakeren verktøy og den kompetansen som trengs for å løse ulike oppgaver og være en ressursperson i din klubb. Kurset har som mål å forberede ungdom til ulike lederroller i klubbarbeidet i norsk idrett. Deltakeren utvikler seg i lederrollen, lærer arbeidsverktøy og teknikker, får ny inspirasjon og knytter nye kontakter.

Du vil straks merke at Lederkurs for ungdom er et helt spesielt kurs! Kursformen er en blanding av undervisning og praktiske oppgaver, case-arbeid og aktivitet. Det er stor grad av involvering og ikke et kurs hvor du bare sitter og lytter.

Ta sjansen! Ikke gå glipp av en enestående mulighet! Kurset har 25 plasser. (Klubb kan maksimalt sende 4 deltakere hver.)

Hvorfor velge Lederkurs for ungdom?
  • Større forståelse og bevissthet rundt lederskap
  • Nye venner fra hele landet!
  • Morsomme og lærerike samlinger du vil huske
  • Du utvikler deg både som leder og menneske
  • Du får nyttige verktøy du også kan bruke videre i livet (studier, jobb, andre roller)
  • Kursbevis fra Norges Svømmeforbund for fullført kurs og praksis
KLIKK FOR UTFYLLENDE INFORMASJON OG PÅMELDING

 

 

Spørsmål?

Kontakt Ingrid Lægreid

X