go up

Åpen samling funksjonshemmede i Oslo 25.-27. november

Ble du inspirert av å se våre svømmere i Paralympics i Rio? Lyst til å bli en bedre svømmer og få trene med og lære av de beste?

Da er bør du være med på Åpen samling i Oslo 25.-27. november.

 

For 6. året på rad inviterer Norges Svømmeforbund til Åpen samling for svømmer med funksjonsnedsettelse (syn, – hørsels, – og bevegelseshemning) – en møteplass der nye, etablerte og våre beste svømmere møtes til felles samling på Olympiatoppen i Oslo.

 

Åpen samling er en møteplass for trening, læring og inspirasjon, for både svømmere og trenere. Samlingen er åpen for utøvere fra 12 år, som er i gang med svømming og vil utvikle seg videre. Det er treningshverdagen i klubben som gjelder for alle som vil bli bedre. Det er derfor viktig at trener også er med på samlingen – for å ta med ny kunnskap og inspirasjon tilbake til klubbtreningen! Samlingen er også en fin mulighet for utøvere og trenere til knytte kontakter, utveksle erfaringer og også avtale felles stevner å være med på.

 

Program for samlingen
Samlingen starter fredag ettermiddag og avsluttes søndag formiddag. I løpet av helgen blir det 3 økter i basseng og to basisøkter.

 

Klassifisering for bevegelseshemmede
Utøver som ikke er klassifisert eller skal reklassifiseres, kan gjøre dette på lørdag 26. november. All klassifisering avtales på forhånd med NSF.

 

Påmelding
Klubber som har utøvere og trener som vil være med, melder fra om dette til NSF inne 15. oktober. Følgende informasjon må sendes inn:

  • navn på svømmer, trener og hvilken klubb de kommer fra
  • hvor lenge utøverne har svømt, hvor mye de trener og stevneerfaring
  • ambisjoner og mål

 

Invitasjon og nærmere informasjon er sendt til klubbene.

 

Kontaktperson: Kristin Homb, kristin@svomming.no  / 21 02 96 73

X