go up

Åpen Parasamling i Oslo 26.-28. november 2021

Er du i gang med svømming og har lyst til å bli enda bedre kjent med svømming som konkurranseidrett? Da kan Åpen parasamling være noe for deg!

Dette er en samling for utøvere med syns, – hørsels, – og bevegelseshemning – der ferske, etablerte og våre beste parasvømmere møtes til felles trening, læring og inspirasjon. Aldergrense for å være med er 12 år.

Det er også en samling trenere – vil vil at utøvere som er med har med seg trener, for å lære, få inspirasjon og ta med dette tilbake til klubben!

Du som er med må være forberedt på flere treningsøkter i løpet av helgen, både i vann og på land.

Med en slik felles samling håper vi å kunne bidra til økt kunnskap om svømming og trening, men også inspirere og motivere for videre svømmetrening. Vi oppfordrer også utøvere og trenere til knytte kontakter og utveksle erfaringer i løpet av samlingen. Kanskje kan utøvere og trenere avtale felles stevner å være med på – eller der det er praktisk mulig kan klubber avtale noen felles treninger.

Opphold i Oslo

Vi har reservert rom på Olympiatoppen Sportshotell, ved Sognsvann. Alle måltider vil også være her. Svømmere skal fortrinnsvis bo på dobbel- eller trippelrom. For trenere vil det være dobbeltrom så langt dette lar seg gjøre. Blir det fullt på Olympiatoppen, brukes Thon Hotel på Ullevål. Vi oppfordrer til at utøvere reiser uten foresatte, men er en helt avhengig av å ha med ledsager, er det mulig å ha med dette.

Påmelding
Eget påmeldingsskjema benyttes. Frist for påmelding er 1. november.

Her er noen som er klare for Åpen Parasamling

Spørsmål?
Ta kontakt med Kristin Homb i Norges Svømmeforbund, kristin@svomming.no

X