go up

Landsstevnet i svømming 2023 i Ålesund 11.-12. mars

Landsstevnet i svømming 2023 arrangeres i Ålesund 11.-12. mars, med Aalesunds Svømme- og livredningsklubb (Aaslk) som arrangør. Landsstevnet er et eget stevne for personer med utviklingshemming. Utøvere fra 11 år (født 2012 eller tidligere) og oppover kan være med.

Medley – her finner dere stevneinformasjon med invitasjon, skjema for bestilling av mat og samtykkeskjema bilder og film.

Oppvarmingsdag til Landsstevnet

Det er flere klubber som har etterlyst til “oppvarmingsdag” til Landsstevnet og Aalesunds Svømme- og livredningsklubb sammen med Norges Svømmeforbund legger nå opp til en slik dag fredag 10. mars. Programmet blir som følger:

  • Kl 11 og kl 12 blir det organisert trening på Bydbadet (ligger rett ved hotellet)
  • Kl 13 er det lunsj på Bybadet
  • Kl 17 får vi besøk av TV BRA
    I møte med TV BRA: TV-kanalen som bryr seg
    Er det noe i livet ditt du synes er gøy? Har du opplevd noe som er spennende?
    Eller kanskje du har noe vondt du tenker på? Noe som gjør deg irritert og skuffet? Uansett hva det er som påvirker livet ditt, så er TV BRA opptatt av det. Velkommen til foredrag med den eneste TV-kanalen i Norge laget for mennesker med utviklingshemming
  • Det vil også være tid til å se litt mer av byen, for de som ønsker det (dette gjøres på egenhånd). 

Facebook
Nyheter om Landsstevnet og om annet aktuelt om svømming og utviklingshemming legges ut på Facebook-gruppen Landsstevnet i svømming | Facebook
Her finner dere også Bærumssvømmerne og deltakelse på Landsstevnet.

 

Tilskuddsordning for å redusere kostnader for deltakelse på Landsstevnet i svømming 2023

NSF er opptatt av at økonomi i minst mulig grad skal være begrensende faktor for deltakelse i våre aktiviteter.  Norges Svømmeforbund har søkt om og fått tildelt midler fra Kulturdepartementet, midler som skal være med å dekke kostnader til reise og opphold for utøvere og ledsagere.
Nærmere informasjon, retningslinjer og søknad via eget skjema. 

Vi kan også informere om at Aaslk har fått støtte fra Sparebanken Møre for å få redusert egenandel på mat og gjennomføring gjennom hele helgen, inkludert det som skjer på fredagen!

Spørsmål?

Ta kontakt med Kristin Homb i Norges Svømmeforbund.

kristin@svomming.no / 907 48 548

X