go up

Daglig leder samling vinter 2019

Nettverk for daglig ledere og svømmeskoleansvarlig var samlet i Oslo for samling 26. – 27. mars 2019.

Totalt var det med 22 deltakere på samlingen, fra 13 ulike klubber.

Tirsdag 26. mars møttes vi på Thon hotell Linne i Oslo, der vi gjennomgikk siste info fra NSF, og hørte hva de ulike klubbene har jobbet med siden sist samling. Så tok vi turen ned til Hasle, og besøkte Oslo Turnforering. Det er en stor turnklubb, med fokus på både topp og bredde. Mye kan sammenlignes med våre klubber, så veldig spennende besøk! I tillegg fikk vi omvisning i den flotte turnhallen de har.

Så dro vi videre til Sk Speed, og besøkte de på Nortvedt bad. Her fikk vi en introduksjon til klubben, og hvordan de driver. Og vi fikk se på svømmeopplæring. Veldig fint å se hvordan andre klubber er organisert, og driver sin aktivitet!

Onsdag 27. mars var vi på hotellet. Dagen startet med introduksjon til Relasjonsledelse, der vi så videoer av Jan Spurkeland, og utfordrer oss selv på det å bli en bedre ledere innen for relasjonsledelse. Vi fikk så besøk av Håvard Øvregård fra NIF, som hadde en god og grundig gjennomgang av tema som økonomi som barriere og seksuell trakassering og overgrep. Etter lunsj hadde daglig ledere besøk av Guro Aurtande fra NIF som hadde en fin gjennomgang av GDPR, og hva klubber må ha på plass her. I tillegg presenterte Lambertseter svømmeklubb, og LRK hva de har gjort ifm GDPR. Svømmeskoleansvarlige hadde en diskusjon om krav i svømmeskolen, og om vi er for strenge.

En veldig fin og lærerik samling! 🙂

 

X