go up

Velkommen til Landsstevnet på Gjøvik 23.-24. september

Følg Landsstevnet på Facebook.

Ca 70 deltakere fra 20 klubber er klare for Landsstevnet 2017!

Gjøvik svømmeklubb arrangerer Landsstevnet i svømming 23.-24. september i Gjøvik Olympiske Anlegg. Svømmeklubben er i gang med siste innspurt i planleggingen og gleder seg til ta i mot svømmere fra hele landet!

En annen som gleder seg er Gisa Maturire. Han har svømt i Gjøvik Svømmeklubb siden 2011 og har vært med på landsstevnet flere ganger, men innrømmer det blir ekstra gøy – og spennende i år.

–  Jeg gleder meg til at de som jeg konkurrerer med kommer hit til Gjøvik og skal konkurrerer motmeg på min hjemmebane. Jeg håper det er ekstra mange som vil komme til Gjøvik og være med på Landsstevnet!

Gisa trener svømming fast en gang i uka. – Jeg liker godt å trene og lære noe nytt, men det er jo mest moro å konkurrere. Rygg er nok min beste øvelse, men er god på bryst og crawl også.

Gisa er en aktiv gutt og spiller også fotball på Gjøvik-Lyn.

– Jeg er ganske så god i fotball. Det er artig å spille fotball – men like gøy med svømming altså, sier Gisa med et stort smil – og han oppfordrer flest mulig til å være med på Landsstevnet i år. Han garanterer at det blir stollek og ser ikke bort fra at han kommer til trene litt på den også, ikke bare trene fotball og svømming.

Vi slutter oss til Gisa sin oppfordring: Bli med på Landsstevnet på Gjøvik!!

Frist for påmelding var 5. september – nærmere informasjon og påmelding finner du her. 
Gjøvik svømmeklubb har opprettet en egen Facebook-side for Landsstevnet.

 

Vi ønsker Gisa og alle andre svømmere lykke til på Landsstevnet!!

 

 

X